Elevate-IT

Afbeelding Elevate-IT

De actuele behoeften van logistieke dienstverleners perfect vertaald in één softwareoplossing, de kracht van Elevate-IT. Of u nu gespecialiseerd bent in warehousing, transport of multimodale expeditie, de software omvat alle noodzakelijke functionaliteit. Een totaaloplossing vóór en dóór de branche, waarbij de Microsoft-basis ervoor zorgt dat het platform blijft aansluiten op de wereldwijde technologische ontwikkelingen. Elevate… what’s in a name: meer dynamiek, meer efficiëntie, een boost voor uw business.

All the way: WMS-TMS-FMS

Warehouse, transport en forwarding in één systeem (WMS-TMS-FMS)? Met de 3PL software van Elevate-IT is het mogelijk om al uw bedrijfsprocessen in één eenvoudig te configureren platform onder te brengen. U kan echter ook kiezen voor één of meer specifieke modules en later uitbreiden. Ons systeem groeit mee met uw bedrijf.
Elevate-IT is ook ‘master in innovation’. Kom zeker naar de stand om de recentste AI oplossing te testen: containernummerherkenning – generiek binnen de applicatie beschikbaar.

Uw voordelen

  • Fixed time & fixed price
  • Altijd up-to-date
  • De branchestandaard
  • Cloud, on-premise of hybride
  • One-stop-shop voor complementaire diensten via moederbedrijf Cronos Groep
Logo Elevate-IT

Elevate-IT
Veldkant 35c
2550 Kontich
+32 3 612 20 10
info@elevate-it.be

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin