AWP

Afbeelding AWP

AWP is uw Belgische partner voor bedrijfsinrichting, ergonomie en veiligheid. Dankzij jarenlange ervaring en continue training beschikken zij over de juiste knowhow, de nieuwste technieken en duurzame mogelijkheden voor de inrichting van een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. Unieke oplossingen die flexibiliteit combineren met de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Met een eigen installatiedienst, slim onderhoud en technische begeleiding ontzorgen zij u op alle vlakken.

Modulair design

Omdat verzending, assemblage, testen en kwaliteitscontrole tegenwoordig vaak gebeuren in de verpakkingsafdelingen, is het belangrijk om een goed georganiseerde en productieve inpakafdeling te voorzien. Uiteraard is niet elke werkplek op eenzelfde manier opgebouwd. Als AWP beschikken we over kosteneffectieve totaaloplossingen waarbij uw specifieke wensen centraal staan. Zo verbetert u de workflow én het gebruiksgemak van uw werknemers.

Op zoek naar ergonomische, logistieke oplossingen? Dan bent u tijdens Transport & Logistics op de stand van AWP aan het juiste adres.

Logo AWP

AWP
Schaessestraat 15A unit 20
9070 Destelbergen
+32 9 232 06 78
info@awp.be