Atrium Opleidingen

Atrium Opleidingen

Over ons

Atrium is een opleidingscentrum gespecialiseerd in veiligheidsopleidingen. Veiligheid op de baan (code 95), op de werkvloer (intern transport), maar ook in het dagdagelijks leven van uw werknemers (preventie en veiligheid). Wat Atrium anders maakt is onze interactieve manier van les geven, want ervaring leert ons dat zeggen wat een cursist wel of niet mag doen, absoluut niet werkt. Hij of zij moet aan de hand van cases, oefeningen, een quiz, .. zelf ondervinden wat kan en absoluut niet kan, moet geboeid blijven en moet er vooral uit leren.
Meer info via: www.atriumopleidingen.be

Nieuws

Vacatures

Docenten veiligheidsopleidingen / Preventieadviseurs (vast + freelance)

Atrium is specialist op het vlak van veiligheidsopleidingen. Onze passie is onze klanten en partners helpen om te streven naar een veilige en aangename werkplek voor iedereen! Ons motto is: “Go for zero safety incidents”. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega “Docent” en ook “Preventieadviseurs” met een passie voor veiligheid om ons vast team te versterken. Ook freelancers zijn welkom!

Vacatureadvertenties bekijken »

Marketingmedewerker

Je bouwt aan het uitbreiden van onze brand bij Atrium Opleidingen. Dankzij jouw creatieve flair laat je ons netwerk groeien via mailings, social media, events… en overtuig je bedrijven van het belang van opleiding en skillbuilding binnen hun bedrijf. Met kennis van online business, digital marketing, sociale media, offline marketing en prima netwerkvaardigheden weet je dus een plaats te veroveren op de Belgische markt.

Vacatureadvertenties bekijken »

Accountmanager

Atrium is specialist op het vlak van veiligheidsopleidingen. Onze passie is onze klanten en partners helpen om te streven naar een veilige en aangename werkplek voor iedereen! Ons motto is: “Go for zero safety incidents”. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega accountmanager met een passie voor veiligheid om ons vast team te versterken.

Je bouwt aan het uitbreiden van onze brand Atrium Opleidingen. Dankzij jouw commerciële flair laat je jouw netwerk groeien en overtuig je bedrijven van het belang van opleiding en skillbuilding binnen hun bedrijf.
Je speelt hierdoor een belangrijke maatschappelijke rol vanuit jouw salespositie. Je bent een geboren hunter en kickt op het behalen van resultaat.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht