Deufol. Removing Limits. Industrial Goods Packaging & Supply Chain.

Over ons

DEUFOL is uw INDUSTRIELE VERPAKKING & SUPPLY CHAIN EXPERT!

Onze diensten:

INDUSTRIËLE GOEDEREN VERPAKKING:
– Wij ontwerpen & produceren de juiste (export-) verpakking voor industriële producten: van kleine onderdelen tot enorme installaties.
– Onze verpakkingsoplossingen kunnen eenmalig of herbruikbaar zijn (bijv. staal)
– Wij (her)verpakken uw goederen, stuffen & strippen uw containers…
– Wij hebben mobiele teams om u op uw site of elders van dienst te zijn.
– Wij doen dit voor alle sectoren. Voor zee, lucht, weg of spoor. Van groot tot klein. Zwaar & Breakbulk. Gevaarlijk en/of breekbaar…You name it, we handle it!

LOGISTIEK EN MAGAZIJNBEHEER:
– Wij consolideren & beheren uw (project-) lading in Deufol HUB’s of op uw locatie(s). Wij beheren uw spare parts…
– Wij kunnen het distributiecentrum zijn dat u nodig heeft voor uw stromen. Lokaal of internationaal.
– Wij hebben de faciliteiten en de know-how om uw goederen te beheren – 100% afgestemd op uw wensen. Van eenvoudige opslag tot op maat gemaakt Supply Chain Management en handling (ontvangst, kwaliteitscontroles, rework, verpakking, picking & shipping etc …).

ENGINEERING:
– Wij ontwerpen en produceren staalconstructies op maat voor uw (intern of extern) transport en opslag. Staalconstructies voor Breakbulk & Zware lading. Transportframes en gereedschapswagens voor uw goederen. Opslagcontainers. Oplossingen voor uw werkplaatsen en installaties.
– Wij verplaatsen uw installaties (demontage, verpakking, transport, montage) “Turn Key”. Wereldwijd. Van kleine, breekbare machines tot volledige productielijnen.

DIGITALE SUPPLY CHAIN OPLOSSINGEN:
– Onze digitale tools creëren transparantie in onze verpakking & logistieke diensten, en in uw Supply Chain. Van verpakkingsontwerp over magazijnbeheer tot het monitoren van uw goederen tijdens het transport.

Wij hebben een ruime ervaring in verpakking en logistiek. Wij zijn al tientallen jaren actief voor multinationals in de Automotive, Energy, Healthcare, Aerospace en algemene industrie.

Wij geloven dat Deufol van waarde kan zijn voor u en uw Supply Chain. Of het nu gaat om het leveren van de juiste exportverpakkingen, of herbruikbare transportframes, of het helpen met warehousing oplossingen.
In Antwerpen of in één van onze 90 vestigingen in 12 landen over de hele wereld.

Geïnteresseerd? Laten we praten! Contacteer ons via belgium@deufol.com of www.deufol.be

Products

Vacatures

Neem contact met ons op