D’hondt Insurance / SAFE.T

Over ons

D’HONDT INSURANCE

D’hondt Insurance is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar met een uitzonderlijke kennis en focus op de transportsector. Onze 40 medewerkers zetten zich dagelijks 100% in om uw verzekeringsproblemen te verhelpen of mee te voorkomen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat elk bedrijf uniek is, bent u bij ons ‘verzekerd’ van maatwerk.

Onze troeven
– Als gespecialiseerde transportmakelaar maken wij ons sterk dat wij zowat overal in Europa uw verzekeringen zonder tussenkomst van andere tussenpersonen onderschrijven en u bijgevolg een normale werking garanderen, met dagdagelijkse opvolging van uw schadepreventie. Wij garanderen u een éénduidige werking, die u als bedrijfsleider en/of vlootverantwoordelijke een volledig en transparant inzicht in uw verzekeringsproblematiek geeft. Om een degelijke communicatie met uw (buitenlandse) bijkantoren te verzorgen spreken wij maar liefst 10 diverse talen in onze kantoren. Met een gespecialiseerde transportafdeling van 14 mensen zijn wij prima gewapend om uw transportbedrijf te verzekeren.

– Regelmatige inventarisatie van uw bedrijf
Wij brengen uw procedures en werking nauwgezet in kaart en stellen u een gepersonaliseerde en betaalbare verzekeringsoplossing voor. Indien noodzakelijk doen wij een jaarlijkse internationale consultatie van uw dossier op de verzekeringsmarkt.

– Via ons online vlootbeheerplatform Mobility kunt u – waar of wanneer – de evolutie van uw waarborgen en schades opvolgen. Onze zeer performante software geeft u digitaal en paperless een volledig overzicht van alle dekkingen en schadedossiers.

SAFE. T

Schadepreventie dragen wij hoog in het vaandel. SAFE.T legt zich, samen met het IMOB, toe op het voorkomen van schades en het verbeteren van processen binnen transportbedrijven. In een veranderende markt, waarin verzekeraars zich niet altijd even makkelijk opstellen tegenover de transportsector, wordt schadepreventie steeds belangrijker om risico’s (eenvoudig) onder controle te krijgen.

Nieuws

Neem contact met ons op