Remotec

Over ons

Remotec is al meer dan 30 jaar actief in de wereld van industriële signalisatie en wegmarkeringen met duidelijke communicatie, transparantie en overleg als kernwaarden. We zijn sterk in veiligheidssignalisatie, afbakening, aanrijbeveiliging en binnen- en buitenbelijning (zowel met een effen of anti-slip afwerking als met digitale projecties). Onze technische adviseurs komen ter plaatse en zoeken mee naar oplossingen op maat van uw bedrijf.

Veiligheid en efficiëntie, de belangrijkste functies van onze signalisatie, zijn van uiterst belang voor een vlotte werking in uw bedrijf. Door naast de dagelijkse activiteiten, ook naar de stroom van bezoekers, transporteurs, leveranciers en voetgangers te kijken, komen we tot een correcte analyse van uw werkomgeving. We bekijken samen met u het intern en extern verkeersplan en bieden oplossingen op maat voor. Hierin integreren we onze wegwijzertotems, veiligheidsborden, verkeersborden, veiligheidsspiegels, aanrijbeveiligingen, slagbomen … Op de ondergrond brengen we met onze belijningen extra duidelijkheid. Schaduwborden, planningsborden, informatiepunten en tal van pictogrammen dragen daarnaast bij tot de 5S-werkwijze.

Is uw werkomgeving permanent vochtig, vuil of bevroren en wenst u de veiligheid te optimaliseren? Onze anti-slip en/of uv-belijning zijn het antwoord op uw vraag! Dankzij een ruwe afwerking bieden anti-slip markeringen grip in een gladde omgeving. Met uv-belijningen, die geplaatst kunnen worden tot -28°C en bovendien volledig geurloos is, zijn de markeringen in een mum van tijd droog én belastbaar. GOBO projectie of laserline bieden een uitweg indien uw ondergrond ontoegankelijk is, of u de digitale optie verkiest. Met de GOBO projectie kan u uw logo, boodschap, pictogrammen of signalisatie projecteren op een ondergrond naar keuze. Leg ons uw idee of project voor en we denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Products

Neem contact met ons op