We Are Customs Group

Over ons

Customs made simple

We Are Customs ontwikkelde het platform YourCustoms voor ondernemingen die regelmatig dezelfde (soort) goederen exporteren naar landen buiten de Europese Unie. De daarvoor benodigde documenten kunnen via de online portal eenvoudig zelf worden opgesteld: handmatig of door een koppeling met het administratiesysteem van uw bedrijf. Informatie die eenmaal is opgeslagen hoeft een volgende keer niet weer opnieuw te worden ingevoerd.
De ingevulde formulieren in het YourCustoms platform worden vervolgens doorgezet naar onze douane-experts die alles nalopen en verder verwerken. Omdat het aantal handelingen dat zij moeten doen daarmee tot een minimum wordt beperkt, bespaart u aanzienlijk op de kosten die normaal zouden komen kijken bij het opstellen van exportdocumenten. En met het ingebouwde online betaalsysteem rekent u heel gemakkelijk per document af. Simpel en snel!

Alles in eigen huis met onze eenvoudige WAYC software

Zelf in het bezit van de benodigde douanevergunningen? Maak het uzelf makkelijk met de handige WAYC software van We Are Customs, voor aanvragen en documenten. Deze is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en logistiek dienstverleners die hun douanezaken zelf kunnen regelen én voor douane-expediteurs die, net als wij, van mening zijn dat het allemaal eenvoudiger kan.
Door zelf de aangiften en documenten voor rekening te nemen kunt u flink besparen op tijd en kosten. Voor het gebruik van de WAYC software betaalt u slechts een vast bedrag per maand. Na aanschaf van de licentie kunt u eenvoudig het administratiesysteem van uw organisatie koppelen aan WAYC: handig en efficiënt. En doordat u de aangiften en oorsprongsdocumenten zonder tussenkomst van een expediteur opstelt en verzendt, gaat er minder tijd verloren.

Vacatures

Neem contact met ons op