Generix Group Benelux

Afbeelding Generix

Generix Group Benelux is provider van collaboratieve supply chain SaaS-oplossingen. Generix Supply Chain Hub verbindt bedrijven met hun partners voor het uitvoeren van de fysieke stromen, informatiestromen te digitaliseren en de bedrijfsprocessen in real time te beheren. Het platform is er voor alle spelers binnen de supply chain: fabrikanten, externe logistieke dienstverleners (3PL/4PL) en retailers.

Het bedrijf met hoofdkantoor in Frankrijk is aanwezig in meer dan 60 landen dankzij haar filialen en netwerk van partners. De SaaS-oplossingen worden wereldwijd door meer dan 6.000 bedrijven gebruikt. De groep opent nu ook een kantoor in ’s Hertogenbosch (NL), om de ontwikkeling in de Benelux te versnellen en de nabijheid tot Nederlandse klanten te versterken. Doel is om op de Nederlandse markt lokaal te bedienen en zichtbaar aanwezig te zijn voor klanten.

Generix Supply Chain Hub

De Generix Supply Chain Hub is geen maatwerk, maar een combinatie van verschillende standaardoplossingen in de vorm van modules. De klant kiest wat hij nodig heeft. Alle modules kunnen met elkaar verbonden worden tot het volledige SaaS-pakket. Groeit de klant, dan heeft de Supply Chain Hub alles in huis om toekomstgericht mee te groeien.

Op vakbeurs Transport & Logistics ontdekt u de supply chain oplossingen van Generix Group Benelux en maakt u kennis met hun referenties wereldwijd.

Logo Generix Group

Generix Group Benelux
Maaltecenter Blok G
Derbystraat 377
9051 Sint-Denijs-Westrem
+32 9 281 23 98
benelux@generixgroup.com