De wereld rond met Logi Linq

Beschrijving

Tot in de puntjes verzorgde internationale transporten over land, zee en door de lucht. Logi Linq in Etten-Leur regelt het; of het nu gaat om volle zeecontainers of slechts enkele pallets. De daarbij onvermijdelijke douanezaken regelt het bedrijf tegenwoordig grotendeels zelf via de handige YourCustoms portal.

Wie internationaal handelt heeft grensoverschrijdend transport nodig. En dat is exact waar Logi Linq in uitblinkt. Dit jonge bedrijf heeft met haar wereldwijde netwerk van geselecteerde partners en haar snelle service nu al een uitstekende reputatie opgebouwd. Naar gelang de wens van de klant verzorgt Logi Linq zee-, lucht- en wegtransport van deur tot deur, zelfs als de ene deur zich in pakweg Argentinië bevindt en de andere in bijvoorbeeld België.

Internationaal onderscheidend
“Je moet jezelf kunnen onderscheiden op deze markt,” vertelt Moniek Hereijgers, oprichter van Logi Linq. “Kennis speelt daarbij een belangrijke rol: je moet weten wat er nodig is om je klanten de juiste service te bieden. Daarbij is het belangrijk om ontwikkelingen op de markt goed te volgen.”
Logi Linq is daarom onder meer aangesloten bij een wereldwijd netwerk van geselecteerde partners die lokaal zaken voor elkaar kunnen regelen. “Voor een lading vanuit China schakelen we bijvoorbeeld onze lokale partner in om de afhaling af te stemmen met de verzender. Deze spreekt de taal en weet wat er lokaal nodig is om de zending correct te versturen. Andersom regelen wij voor die partner de zaken in Europa.”

Digitale services
Die focus op service vertaalt zich ook in de nadruk die Logi Linq legt op communicatie en inzicht. “Daarom hebben we op onze website een tool ingebouwd met real life tracking, zodat de klant altijd kan zien waar een vracht zich op dat moment bevindt. Dat zorgt voor realistischere verwachtingen en een groter begrip bij bijvoorbeeld vertraging. We zetten wat betreft echt in op digitalisering.”

Lees verder via de link!

Media