IMPACT dé planningstool voor de toekomst.

Beschrijving

IMPACT is een planningstool waarmee de planner met behulp van drag and drop of met de zogenaamde lassofunctie een rit kan samenstellen.
De zendingen kunnen handmatig ingevoerd worden maar u kunt ze ook importeren uit een ERP of TMS systeem. De ritregels kunnen geoptimaliseerd worden en u kunt er taken aan toevoegen zoals tanken, wegen, fumigeren, etc. Aan een rit kunnen vooraf documenten, instructies en notities toegevoegd worden. De rit kan uitgevoerd worden door eigen wagen en chauffeur maar kan ook uitbesteed worden aan een charter. Daarna kunt u de rit doorsturen naar de boordcomputer of de App.
IMPACT maakt gebruik van handige functies zoals Street View en fuzzy search waarmee u snel kunt zoeken en filteren. Naast het plannen van taken en ritten kunt u ook eenmalige of terugkerende activiteiten koppelen materieel of personeel, zoals vaste verlofdagen, keuringen, onderhoud, etc. Alle wijzigingen in IMPACT worden gelogd zodat het systeem geschikt is voor bedrijven die een kwaliteitscertificaat hebben, zoals GMP, GDP of TAPA. Heel handig is de zogenaamde plannersApp die gratis wordt meegeleverd. Met deze App kan de planner op zijn eigen Androïd toestel zien welke ritten er gepland zijn. Daarnaast kan hij ook notities toevoegen die opgeslagen worden in IMPACT en worden doorgestuurd naar de chauffeur.

Media

Gallery

Website

Downloads