NIEUW: De Deufol Maritieme HUB in de Haven van Antwerpen: Industriële verpakking en logistiek.

Beschrijving

Onze Deufol HUB-locatie is perfect gelegen in het hart van het Breakbulk-gebied van de Antwerpse haven. De Deufol HUB is een multimodaal aangesloten site, waardoor vertragingen en transportkosten in je logistieke processen worden gereduceerd. De 40.000 m² AEO gecertifieerde site, met douane-entrepot mogelijkheden, leent zich uitstekend voor je import- of exportstromen. Wij kunnen al uw projectladingen behandelen.

De maritieme verpakkings- en logistieke HUB.
Als specialist in exportverpakking en logistieke dienstverlening voor industriële goederen kan Deufol je helpen. Ons maritiem industrieel verpakkings- en logistiek centrum in de Antwerpse haven kan alle soorten zendingen aan, van klein tot overmaats. Wij zorgen voor de gepaste verpakkingsoplossing, hoe groot, breekbaar of zwaar jouw goederen ook zijn.

Een greep uit onze dienstverlening:

INDUSTRIËLE EXPORTVERPAKKING
Als specialist in exportverpakkingen bieden wij je professionele zeewaardige verpakking van industriële goederen. We zorgen voor de juiste verpakking voor jouw goederen en de transportroute: het juiste ontwerp met de juiste materialen.
Onze goed uitgeruste mobiele verpakkingsteams kunnen verpakken op elke haventerminal.

HET STUWEN VAN CONTAINERS VOOR ZEEVRACHT
Wij zorgen voor een optimale belading van jouw zeecontainers door de ideale gewichtsverdeling te plannen en de lading in de container vast te zetten. VGM (Verified Gross Mass) inbegrepen.

OPSLAG EN MAGAZIJNBEHEER
Heb je opslag nodig in het hart van de Antwerpse haven? De Deufol Port of Antwerp HUB beschikt over 15.000 m² magazijn en palletstellingen voor 5.000 paletten.
Wij kunnen jouw goederen ontvangen, opslaan en verzenden. Inclusief opslag onder douanetoezicht. Wij beheren deze in onze AEO-gecertificeerde en entrepotmagazijnen.

TRANSPORTORGANISATIE
Wij organiseren jouw transporten voor je. Ongeacht de transportwijze, de herkomst of bestemming.

Meer weten? Contacteer ons!
+32 (0)3 488 21 92
belgium@deufol.com