Trimble Transport & Logistics nv

Trimble op 1e plaats in vergelijkend onderzoek telematicasector van ABI Research

Volgens een studie van ABI Research is Trimble Transport & Logistics de beste leverancier van telematicaoplossingen als het over innovatie en implementatie gaat. De doorslaggevende factoren die tot de toppositie van Trimble geleid hebben, zijn de globale

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Volgens een studie van ABI Research is Trimble Transport & Logistics de beste leverancier van telematicaoplossingen als het over innovatie en implementatie gaat. De doorslaggevende factoren die tot de toppositie van Trimble geleid hebben, zijn de globale aanwezigheid, het oplopend aantal abonnees, de capaciteit om meerdere verticale sectoren aan te spreken, verregaande technologische innovatie op het vlak van service en hardware, en de sterke financiële positie.

“Trimble’s strategie om sleutelbedrijven in de telematicasector te verwerven werpt duidelijk vruchten af”, zegt Gareth Owen, hoofdanalist bij ABI Research. “De overname van PeopleNet en Punch Telematix zorgde voor een forse groei van de aanwezigheid in de transportsector, voornamelijk in de ondernemingssector, terwijl de overname van ALK Technologies Trimble in staat stelt om meer vooruitstrevende navigatiediensten aan te bieden in vergelijking met de concurrentie.”

Indien u meer informatie wenst, kan u hier het volledige persbericht nalezen: http://www.abiresearch.com/press/trimble-tops-abi-researchs-2013-commercial-fleet-t

Meer gedetailleerde informatie over het rapport zelf kan u hier vinden:
http://www.abiresearch.com/research/product/1015581-commercial-telematics

Over Trimble’s divisie Transport & Logistics

Trimble Transport & Logistics is een toonaangevende aanbieder van oplossingen voor transportbeheer voor zowel grote als kleine bedrijven in de sector transport en logistiek. De innovatieve en gebruikersvriendelijke oplossingen omvatten boordcomputers, draadloze communicatiediensten en web-based backoffice-applicaties, die door hun integratie voor een feilloze workflow zorgen om werkzaamheden te transformeren en optimaliseren. Dankzij hun modulaire, schaalbare architectuur kunnen de oplossingen van Trimble Transport & Logistics met de veranderende behoeften van een bedrijf meegroeien.

www.trimbletl.com

Over Trimble

Trimble past technologie toe om mobiele werknemers bij bedrijven en overheidsinstanties aanmerkelijk productiever te maken. De oplossingen zijn gericht op toepassingen waarbij positie- of locatiebepaling vereist is, zoals opmeting, bouw, landbouw, wagenpark- en activabeheer, openbare veiligheid en cartografie. Naast positiebepalingstechnologieën, zoals GPS, lasers en optiek, kan Trimble softwareoplossingen leveren die specifiek op de behoeften van de gebruiker gericht zijn. Draadloze technologieën worden aangewend om oplossingen voor de gebruiker te bieden en een goede verbinding tussen de buitendienst en de backoffice te garanderen. Trimble is opgericht in 1978 en het hoofdkantoor is gevestigd in Sunnyvale, Californië.

Ga voor meer informatie naar www.trimble.com.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht