The networking hub for
Transport & Logistics professionals
in Antwerp
17-18-19 okt 2023
Antwerp Expo

Welkom in Antwerp Expo!

Verwacht u aan een beproefd concept met focus op 3 kernwoorden: Digitaal, Duurzaam en Circulair. Samen met Transport & Logistics gaat ook Logistic & Industrial Build door. Een nieuw event, specifiek om de logistieke vastgoed community een commercieel klankbord te geven.

+300

exposanten en partners zorgen ervoor dat de hele supply chain aanwezig is.

+ 10.000

professionele bezoekers bezoeken de beurs gedurende 3 dagen.

+20.000m²​

beursoppervlakte gevuld met relevante exposanten verspreid over 5 hallen.

+ 75

keynote sprekers en experten voorzien iedereen van inspiratie en kennis.

Logistic & industrial build header

Kruisbestuiving op z’n best met Logistic & Industrial Build en Transport & Logistics Antwerpen!

Een volledig nieuw event, grenzend aan Transport & Logistics maakt van Logistic & Industrial Build het geschikte platform om uw producten, services of oplossingen voor de industriële en logistieke real estate markt in de kijker te zetten. Trouwens… transport, logistiek en logistiek vastgoed is de ideale match voor de community.

Het forum voor elke professional actief in volgende sectoren:

3 dagen lang komen al deze professionals samen om te netwerken, informatie en inspiratie op te pikken en zaken te doen. Dit alles in een ongedwongen maar professioneel kader waar beleving centraal staat. Meer dan 300 exposanten en 10 000 bezoekers, een waaier aan conferenties en lezingen en het juiste doelpubliek met beslissingsbevoegdheid maken van Transport & Logistics een must voor iedereen actief in de sector.

Hou de website in ’t oog en blijf up to date over alle initiatieven!

Programma & Events

Zoals elke editie zal ook in 2021 Transport & Logistics weer gevuld worden met uitgebreid aanbod aan conferenties, events… Meer informatie volgt!

Exposanten

Laat je inspireren door meer dan 300 toonaangevende exposanten. Ontdek hun productien, diensten, innovaties… Bekijk de exposanten die reeds intekenden.

Paviljoenen

Tal van federaties, verenigingen, associaties, opleidingscentra uit de sector zullen aanwezig zijn om hun expertise en kennis te delen.

Wat zeggen onze exposanten?

Wat zeggen onze bezoekers?

Aftermovie Noordzee Drones: