Van Mieghem Logistics

Over ons

Sinds 1956, het oprichtingsjaar van het bedrijf, heeft Van Mieghem Logistics zich ontwikkeld binnen de wereld van transport en logistiek.

Naast het reguliere nationale en internationale transport doorheen Europa, organiseren wij dagelijks transporten naar de Benelux, Frankrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Roemenië, Hongarije, Slowakije, Duitsland, Polen en Tsjechië.
Dankzij ons Track & Trace systeem kunt u uw zendingen volgen waar ze zich ook bevinden.

Onze vloot bestaat uit meer dan 350 voertuigen variërend van 500 tot 40.000 kg, waaronder bestelwagens, vrachtwagens en vrachtwagen-kranen, evenals Maxi, Mega of City trailers. Wij beschikken ook over temperatuur gecontroleerde vrachtwagens.
Wij zijn goedgekeurd voor Good Distribution Practices (GDP) voor het vervoer en de opslag van farmaceutische producten.

Van Mieghem Logistics beschikt over een logistieke oppervlakte van meer dan 145.000 m² in Europa. Al onze magazijnen zijn volledig aangepast aan de behoeften van onze klanten. Wij bieden diensten aan voor de ontvangst, het lossen, het sorteren en de opslag van goederen aan de ingang. Bij de uitgang werken wij met een systeem van voice-picking en kitting, speciaal ontworpen voor voorraadbeheer en aangepast aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Wij kunnen al uw lucht- en zeevrachtzendingen verzorgen via ons douaneagentschap, inclusief de douanehandelingen. Onze douane-afdeling is Authorized Economic Operator (AEO-F) gecertificeerd voor de vereenvoudiging van de douaneformaliteiten en de veiligheid en beveiliging van de magazijnen.

Bij Van Mieghem Logistics dragen we zorg voor het milieu. In dit kader hebben we geïnvesteerd in een 100% elektrische vrachtwagen en in HVO-aangedreven vrachtwagens. We bechikken ook over 2 eco-combis. Verder bestaat 98% van onze vloot uit EURO VI voertuigen.
Al onze logistieke sites zijn uitgerust met zonnepanelen, led-verlichting en zijn sterk geïsoleerd. Bovendien is elk nieuw gebouwd logistiek centrum volledig CO2-neutraal.

www.vanmieghem.com

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op