Antwerpen

Antwerp Expo
14 – 15 – 16 oktober 2025

Voor berzoekers

Voor exposanten

Port of Antwerp-Bruges

Woensdag 18 oktober 2023 om 13u00

Port of Antwerp-Bruges als spil in de trafieken tussen UK en Polen

De Haven van Antwerpen en Zeebrugge is een match made in “haven” voor industrie, logistiek en transport. Reden te meer om eens langs te gaan en van opportuniteiten te proeven in de lounge van Port of Antwerp-Bruges.

Steeds meer bedrijven hertekenen hun supply chain in de zoektocht naar meer duurzaamheid, verhoogde betrouwbaarheid en meer veiligheid. Met onze corridor-approach willen we spelers stimuleren om in te zetten op multimodale oplossingen en de troeven van onze eengemaakte haven uitspelen. Zo zetten we de corridor Polen – UK graag extra in de picture. Benieuwd hoe wij ook jou kunnen helpen bij het hertekenen van je supply chain? Kom dan zeker eens luisteren.

port of antwerp-bruges

Donderdag 19 oktober 2023 om 13u00

De uitdagingen op de arbeidsmarkt: Havens, Transport en Logistiek

Het aantal openstaande vacatures blijft onverminderd hoog. Vrijwel alle sectoren hebben te maken met een tekort aan gekwalificeerd personeel, zeker ook Transport en Logistiek. Yanne Bogaerts en Ann Perret, Arbeidsmarktadviseurs provincie Antwerpen en Transport & Logistiek Vlaanderen bij VDAB, geven jullie een kijk op de situatie en enkele handvaten om geschikte werknemers te vinden, te creëren en te houden. Het codewoord hier is samenwerking; samenwerking als bedrijf met VDAB, met lokale besturen, met opleidingsinstellingen en nog zoveel meer.

port of antwerp-bruges