Alheembouw

Alheembouw

Over ons

Alheembouw is een multidisciplinair bouwbedrijf (klasse 8) met een stevige reputatie als duurzame bouwpartner. Ervaring loopt als een rode draad door de verschillende sectoren (industrie – totaalprojecten – scholen) waarin we actief zijn.

We durven onszelf wel een buitenbeentje te noemen in de bouwsector. Hoe moeilijker een project, hoe liever we het in handen nemen. Geen uitdaging is te groot, geen opdracht te complex. We tasten graag de grenzen van het (on)mogelijke af. Noem het onze drijfveer.

Als aannemer-ontwikkelaar zijn we gespecialiseerd in de totaalcoördinatie van projecten. We geven dan ook de voorkeur aan projecten waarbij we zo vroeg mogelijk in het traject kunnen stappen, wanneer er nog niet veel duidelijk is. Zo komt onze ervaring en expertise het best tot uiting. Samen met de bouwheer, architect, studiebureau’s en andere adviseurs zoeken we naar en denken we na over de beste formule om te voldoen aan de wensen van de klant met kwaliteit, budget en timing als bepalende parameters. Daarvoor is een samenwerking die berust op het vertrouwen van de klant en de andere bouwteampartners een cruciaal gegeven.

Persoonlijk contact, een transparante overlegstructuur, duidelijke afspraken en korte communicatielijnen vormen de pijlers van ons succesvol beleid.

Producten

Nieuws

Vacatures

Afdelingshoofd gebouwtechnieken

Als afdelingshoofd gebouwtechnieken ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de studie en de uitvoering van de technische installaties voor onze meer complexe en omvangrijke bouwprojecten.

Je werkt nauw samen met het projectteam teneinde de technische installaties voldoen aan de gestelde eisen en specificaties. Je bent zelf niet de werf- of projectleider maar staat ten dienste van de projectleiding om een antwoord te bieden op hun vragen en problemen.

Daarnaast zal een groot deel van de job er in bestaan om gemaakte studies te optimaliseren, onderaannemers te contracteren en mee te werken aan wedstrijdaanbestedingen voor het luik technieken. Je wordt het hoofd van de afdeling gebouwtechnieken en bent bereid om dit verder uit te bouwen met extra collega’s.

Vacatureadvertenties bekijken »

Projectleider met ervaring

Dankzij onze focus op een dynamisch en motiverend personeelsbeleid beschikt Alheembouw over een hecht team van loyale, vakkundige en hybride medewerkers. Ze vormen het hart van onze onderneming en gaan geen uitdaging uit de weg. Door sterke groei zijn we op zoek naar versterking voor onze talrijke projecten.

Vacatureadvertenties bekijken »

Afdelingshoofd logistiek

Op zoek naar een stevige uitdaging in een boeiende werkomgeving? Dankzij onze focus op een dynamisch en motiverend personeelsbeleid beschikt Alheembouw over een hecht team van loyale, vakkundige en hybride medewerkers. Ze vormen het hart van onze onderneming en gaan geen uitdaging uit de weg. Door sterke groei zijn we op zoek naar versterking voor onze logistieke afdeling.

Vacatureadvertenties bekijken »

BIM coördinator

Dankzij onze focus op een dynamisch en motiverend personeelsbeleid beschikt Alheembouw over een hecht team van loyale, vakkundige en hybride medewerkers. Ze vormen het hart van onze onderneming en gaan geen uitdaging uit de weg. Door sterke groei zijn we op zoek naar versterking voor onze talrijke projecten. Door onze jarenlange ervaring met BIM kom je terecht in een omgeving waar BIM reeds een gevestigde waarde is en waar je snel en veel kan bijleren.

Vacatureadvertenties bekijken »

Key Account Manager

Alheembouw hecht veel belang aan het ontwikkelen van sterke, langdurige relaties met haar klanten waardoor we een waardevol en solide recurrent klantenbestand hebben opgebouwd doorheen de jaren. Om deze duurzame relaties – gesteund op klantgerichtheid, vertrouwen en service – te blijven waarborgen en verder te optimaliseren zijn we op zoek naar een projectleider voor onze recurrente klanten.

De key account manager is de contactpersoon én verantwoordelijke voor de alledaagse leiding van de bouwprojecten voor onze recurrente klanten binnen onze business-unit industrie (kleine tot middelgrote projecten).

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht