Aqua Security

Aqua Security

Over ons

AquaSecurity est une entreprise familiale florissante spécialisée dans la conception, l’installation et la maintenance de systèmes d’arrosage automatique. Des années d’expérience et de connaissances spécialisées nous ont amenés là où nous sommes aujourd’hui. Nous sommes devenus l’un des grands noms de l’industrie des sprinklers, tant en Belgique qu’aux Pays-Bas.

Nieuws

Vacatures

Allround Technieker Service & Onderhoud

– Als motortechnieker begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de dieselmotoren van een sprinklerinstallatie.
– Je bent bereid dit onderhoud aan te vullen met het onderhouden en herstellen van andere componenten van een sprinklerinstallatie.
– Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie (bv. elektrische herstellingen, brandmeldcentrales, centrifugaalpompen…).
– Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar).
– Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan de dieselmotoren in een brandbeveiligingsinstallatie.

Vacatureadvertenties bekijken »

Service coördinator

– Je krijgt een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt.
– Je biedt telefonisch technische ondersteuning aan onze klanten en techniekers bij interventies en problemen.
– Na een probleemanalyse werk je een oplossing uit die je onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant.
– Je organiseert de interventie en zorgt voor de nodige materialen. Je regelt in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen.
– Na de interventie stel je een verslag op en verzorg je de facturatie.
– Daarbovenop werk je ook actief mee aan het opstellen en het optimaliseren van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Allround Technieker Service & Onderhoud

– Als technieker op de dienst Service & Onderhoud, begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties.
– Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen…
– Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (+/- 2 weken per jaar).
– Je denkt samen met je collega’s op de buiten – en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht