Antwerpen

Antwerp Expo
14 – 15 – 16 oktober 2025

Voor berzoekers

Voor exposanten

E-commerce paviljoen

Op 17, 18 en 19 oktober organiseren we samen met bpost de eerste eComHub in België in het hart van de beurs Transport & Logistics,  in Antwerp Expo. Doel: bedrijven de mogelijkheid bieden om op één plaats alle oplossingen en innovaties die specifiek zijn voor e-commerce, te ontdekken om de ontwikkeling van hun eigen bedrijf te stimuleren.

eComHub
E-commerce

eComHub – 3 dagen gewijd aan e-commerce

Binnen de beurs Transport & Logistics zal een ruimte – uniek in België, de “eComHub” – die volledig gewijd is aan e-commerce, exposanten samenbrengen, die bedrijven concrete oplossingen bieden om hun volledige waardeketen van e-commerce te optimaliseren. Op de beurs kunnen besluitvormers, ondernemers en klanten van bpost kennismaken met deze verschillende tools van webplatforms tot betaal- en leveringssystemen.

eComTalk – 5 sprekers die een inspirerende ochtendconferentie aanbieden

eComTalk is een niet te missen evenement en biedt 250 deelnemers een ochtend vol inspirerende gesprekken, die uniek is in België. Op donderdag 19 oktober zullen vijf toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland boeiende succesverhalen presenteren, met speciale aandacht voor de nieuwste trends op het gebied van eCommerce-transformatie, klantervaring, optimalisatie van eCommerce-business en duurzame ontwikkeling. De conferenties worden gevolgd door een VIP-lunch en een rondleiding door de beurs. 

bpost
becommerce
safeshops
Veronique Lietaer

Meer informatie?

Véronique Lietaer
Sales Executive
+32 (03) 280 53 61