Altebra nv

Altebra nv

Over ons

Altebra, opgericht in 1990 als ontwerper en installateur van sprinklersystemen, is vandaag de dag actief in het volledige scala van actieve brandbeveiliging in diverse markten en landen.

Met regionale verankering, bedient Altebra momenteel de Benelux vanuit 4 locaties dicht bij onze klanten. Onze strategie is om deze aanpak in de toekomst verder uit te breiden met regionale hubs in andere landen waar we actief zijn.

Met een eigen adviesbureau, ontwerpafdeling en productiefaciliteiten, selecteert Altebra de juiste brandbeveiliging oplossing voor elke klant op basis van het te beveiligen risico, de geldende richtlijnen en het beschikbare budget. Onze diepgaande kennis van wetgeving en technische mogelijkheden vormt hierbij de basis.

Onze medewerkers vormen de ruggengraat van ons bedrijf. Naast engineering en installatie van uw systeem, bieden wij ook de nodige service (reparatie en onderhoud) via onze uitgebreide serviceteams.

Gedrevenheid, dynamiek, oprechtheid, betrouwbaarheid en een focus op oplossingen in plaats van problemen zijn kernwaarden die u terugvindt bij al onze collega’s.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht