ANSUL Solutions BV

Over ons

ANSUL Special Hazards is gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen, installeren en onderhouden van blus- en brandmeldinstallaties. Door de jaren heen (sinds 1927) hebben wij diverse specialismen ontwikkeld, waaronder het beveiligen van op-en overslag van gevaargoederen onder PGS-15.

Binnen de markt worden wij erkend als een vooruitstrevende partner met verstand van zaken. ‘Wij doen het beveiligen van PGS-15 ruimten er niet even bij, maar dit is onze fulltime job’. Dit jaar zijn door ons meerdere projecten gerealiseerd en in ontwikkeling. Op onze stand (1.057) praten wij u graag bij en laten we graag zien wat we doen en voor u kunnen betekenen.

Door onze ervaring in de markt hebben wij goede samenwerkingen met verschillende gerenomeerde adviesbureau’s en bouwers.

Tevens hebben wij in ons team mensen die gespecialiseerd zijn in PGS-15 en 14 en u kunnen voorzien van een gedegen advies en evt. een UPD.

Voor op- en overslag van gevaargoederen (PGS-15) bieden wij ondermeer de volgende oplossingen:

◾CO2 blusgas;
◾CO2 lage druk (LPCO2);
◾Inergas (Inert IG541/IG55);
◾Schuimconcentraat;
◾Schuimsysteem;
◾Foam lab;
◾Blusmonitor.

Gemarkeerd product

Projectvoorbeeld Lagedruk CO2 (LPCO2) in PGS-15 opslag

Voor een gerenommeerd aannemer in het midden van het land hebben we in Brabant een nieuwbouw project van een chemical warehouse (PGS-15) geheel mogen beveiligen met een detectie en blusgas systeem. Wij hebben in deze de klant geadviseerd gebruik te maken van een lagedruk CO2 systeem (LPCO2). Dit omdat gezien de opgeslagen stoffen CO2 het meest flexibele blussysteem is waaronder de meeste stoffen mogen worden opgeslagen. Tevens biedt het systeem een grote mate van zekerheid en een korte downtime indien er een blussing is. Ook heeft men met CO2 weinig tot geen nevenschade. Het project is geheel inclusief certificering gerealiseerd binnen 4 maanden.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op