Aucxis RFID Solutions

Over ons

Aucxis adviseert, ontwikkelt, implementeert en ondersteunt RFID-oplossingen voor de verzameling, de verwerking en het beheer van data. We bezitten ook de nodige kennis om objecten slim te maken dankzij IoT. Naast onze diepgaande kennis van RFID-hardware (readers en tags), ontwikkelen wij in-house de achterliggende informatica, middleware, interfaces en applicaties.

Eén leverancier, alle producten, alle diensten. Wij bieden als ervaren expert de knowhow om uw specifieke automatiseringsbehoeften in praktische RFID-oplossingen te vertalen.

Vacatures

Project Manager RFID

Ben je als Project Manager op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Aucxis sta je in voor het volledige beheer van diverse IT- en automatiseringsprojecten met focus op kwaliteit, rekening houdend met de planning en het vooropgestelde budget. Voor onze business unit RFID zijn we op zoek naar een projectmanager die een uitdaging ziet in volgende kenmerken:
– Je staat mee in om onze business unit in groei te ondersteunen door de projecten in goede banen te leiden.
– Je volgt hiervan de opstart, scope, realisatie en tijdige oplevering van op.
– Je stuurt een team van creatievelingen uit diverse afdelingen aan binnen een horizontale structuur.
– Je beheert proactief de risico’s en issues gelinkt aan het project. Je gaat continu op zoek naar procesverbeteringen en stimuleert de betrokkenen daar ook toe.
– Je verzorgt de eerstelijnscommunicatie met de klant en verliest het commerciële aspect hierbij niet uit het oog.

Kortom: je zorgt ervoor dat je projecten zo efficiënt mogelijk verlopen.

Lees verder »

.NET Developer

Bij Aucxis sta je in voor het volledige proces van de applicatieontwikkeling en bouw je samen met je collega’s de perfecte oplossing voor de klant. Hierin word je bijgestaan door een softwarearchitect die samen met jou de optimale architectuur bepaalt. Van daaruit neem je dan ook jouw verantwoordelijkheid op in de development-cyclus: ontwikkeling, design, implementatie en documentatie. Onze zeer vlakke hiërarchie zorgt er immers voor dat jouw bijdrage aan het resultaat zichtbaar is.

Je zal terechtkomen in een team van andere .Net-ontwikkelaars waarbij knowledge sharing en teamwork de basis vormen. Dit neemt niet weg dat een portie zelfstandigheid ook af en toe vereist is.

Kortom: ben jij gepassioneerd door technologie? Ben je op zoek naar een uitdaging bij een bedrijf waar samenwerken, klantbeleving en de werknemer centraal staan? Dan hebben wij de ideale job voor jou!

Lees verder »

Account Manager/Business Developer RFID

Bij Aucxis sta je als Account Manager/Business Developer RFID in voor zowel business development als voor het volledige salesproces van RFID-projecten.

Je ziet een uitdaging in volgende taken en kenmerken:
– Je gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten in de markt via marktanalyse, prospectie en met ondersteuning van het marketingteam.
– Je bekijkt samen met de klant de probleemstelling en definieert een oplossing in samenspraak met het team.
– Je werkt samen met andere creatieve geesten uit diverse afdelingen om de optimale oplossing te definiëren.
– Daarna werk je een gedetailleerde offerte uit die je gaat verdedigen bij de klant met als doel het project te scoren.
– Je beheert proactief de risico’s en issues eigen aan het project. Je gaat continu op zoek naar procesverbeteringen en stimuleert het team daar ook toe.
– Je verzorgt de eerstelijnscommunicatie met de klant en onderhoudt de succesvolle langetermijnrelatie.

Lees verder »

Field Engineer E-Trade

Als Field Engineer E-Trade bij Aucxis ben je verantwoordelijk voor het configureren en installeren van onze E-Trade projecten. Technologie is jouw passie, en je bent bereid je te verdiepen in een breed spectrum van IT-oplossingen zoals firewalls, serverconcepten (Hyper-V, VM-Ware, Kubernetes,…), cloudoplossingen (Azure) en eigen hardware producten. Naast het installeren van de projecten zal je ook je collega’s ondersteunen in het oplossen van storingen op locatie of vanop kantoor. Je staat in voor de technische ondersteuning van de klant en draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Tot slot documenteer je je projecten en werk je procedures uit zodat deze ook door je collega’s gebruikt kunnen worden.

Kortom: ben jij gepassioneerd door technologie? Ben je op zoek naar een uitdaging bij een bedrijf waar samenwerken, klantbeleving en de werknemer centraal staan? Dan hebben wij de ideale job voor jou!

Lees verder »

Neem contact met ons op