Brother International Belgium

Brother International Belgium

Over ons

Brother “at your side” mag je echt wel letterlijk nemen… We zijn overal aanwezig om uw workflow zo vlot als mogelijk te laten verlopen.
In het volledige traject kom je ons tegen: van het inscannen van documenten, over het uitprinten van goederenspecificaties tot etikettering van goederen en/of magazijnlocaties. Of het verwerken van leveringsbonnen en ontvangstbewijzen, Brother-oplossingen stellen duidelijkheid, kwaliteit en efficiëntie op de voorgrond – gedurende uw hele proces.
Brother biedt u een uitgebreid assortiment producten aan. Multi-functionals die u helpen printen en scannen van de nodige formulieren. Zelfs een fax blijft in ons product-gamma aanwezig. Maar ook labelprinters om bvb waarschuwingslabels te printen, of de nodige barcodes en iconen/logo’s. Daarnaast zijn er verschillende mobiele oplossingen om ook “in the field” steeds de nodige zaken te kunnen printen…
Verder biedt Brother u zijn MPS (Managed Print Service) op maat aan. Hierdoor optimaliseert u het afdrukgebruik, verlaagt u de kosten en vermindert de afval. Met een op maat gemaakte Managed Print Service van Brother, bent u steeds gerust: wij nemen het beheer van uw hardware en printbenodigdheden over, zodat u er niet over hoeft na te denken.

Naast onze hardware biedt Brother ook een reeks software oplossingen aan, tegenwoordig heeft u als manager heel wat aan uw hoofd: wetgeving, beveiliging, security, inspecties en controles…
Naast het kiezen van de juiste toestellen, maakt onze software het ook mogelijk om klantgegevens te delen tussen afdelingen, locaties en operationele teams die voldoen aan de Secure General Data Protection Regulation (GDPR), het kan ook het risico op fouten verminderen en de klantenservice verbeteren.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht