EV Pro

STINT via EV Pro

Over ons

De Stint Cargo is een licht elektrisch voertuig, ontwikkeld voor gebruik in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Veelzijdig en zeer geschikt voor pakketbezorging in de Last Mile. Met een actieradius van 42 of 84 km heeft de accu genoeg vermogen voor lange routes met veel stops. Met een laadcapaciteit van 250 kg zijn er talloze activiteiten die de Stint Cargo kan ondersteunen.
Creëer een mobiele werkplek met machines of gereedschap
Met een mobiele stroomvoorziening en ingebouwd gereedschap is alles bij de hand voor bijvoorbeeld service- of onderhoudswerk in de binnenstad. De vleugeldeuren bieden snelle en gemakkelijke toegang tot de laadruimte en kunnen aan beide zijden worden geopend.
Rijden op de openbare weg
De Stint Cargo heeft Europese goedkeuring ontvangen en is toegelaten om op de openbare weg te rijden. De plek van de Stint op de weg is het fietspad.

De Stint Pickup is onder de Europese machinerichtlijn (CE markering) toegestaan om te rijden op de openbare weg. Het is een duurzame oplossing voor de groenvoorziening en huishouding op vakantieparken.
Ook voor werkzaamheden op het gebied van schoonmaak, service & onderhoud op eigen terrein is de Pickup een uitkomst. De Stint Pickup is multifunctioneel, heeft ruimte voor een europallet en heeft een laadcapaciteit van 300 kg.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht