TAS-TMS

TAS-TMS

Over ons

TAS-tms ontwikkelt software voor transporteurs, expediteurs en andere actoren in de transport en logistieke sector waarbij TAS de centrale tool van uw onderneming is met een volledige orderopvolging vanaf prijsaanvraag tot facturatie.

TAS-tms kan reeds terugblikken op jarenlange ervaring en bouwt de software verder uit tot een modulair transportmanagementsysteem (TMS) die up-to-date is en voldoet aan de vragen en wensen van de markt. Wat uw activiteiten en specialisaties zijn, TAS kan hierop een antwoord bieden.

Samen met ons ervaren team van Project Engineers zorgen we voor de beste oplossing voor uw bedrijf of transportafdeling. Wij zullen u bijstaan met advies en begeleiden in de opstart.

Producten

Nieuws

Vacatures

Business Consultant

Als Business analist/consultant ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de behoeften van klanten en het identificeren van de vereisten voor het implementeren van oplossingen in of met onze software TAS. Je werkt nauw samen met onze productmanager, projectmanagers en programmeurs om de juiste oplossing te ontwerpen en te testen om ervoor te zorgen dat deze goed werkt en aan de behoeften van de klant voldoet.

• Analyseren van de behoeften van klanten en het identificeren van vereisten voor het implementeren van oplossingen.
• Ontwerpen en testen van de juiste oplossing voor klanten om ervoor te zorgen dat deze goed werkt en aan hun behoeften voldoet.
• Samenwerken met ons ontwikkelingsteam om de benodigde oplossingen te ontwikkelen.
• Uitvoeren van technische analyses en oplossingen bieden voor eventuele problemen die zich voordoen.
• Documenteren van de specificaties, interfaces en procedures.
• Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van EDI.

Vacatureadvertenties bekijken »

Field Sales Executive Benelux

Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte en gedreven Sales Executive voor de regio Benelux om ons team te versterken. Als Sales Executive ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe business, het onderhouden van bestaande relaties en het uitbreiden van ons klantenbestand. Je hebt een passie voor technologie en softwareoplossingen en bent in staat om onze producten op een professionele manier te presenteren aan klanten.

• Identificeren van potentiële klanten en het genereren van nieuwe business.
• Het geven van presentaties en demonstraties van onze softwareoplossingen aan klanten.
• Het begeleiden van klanten tijdens de implementatie en adoptie van onze softwareoplossingen.
• Het bijhouden van de markttrends en ontwikkelingen om onze producten en diensten up-to-date te houden.

Vacatureadvertenties bekijken »

Account Manager Benelux

Heb jij ervaring in accountmanagement en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een snelgroeiend softwarebedrijf? Wij zijn op zoek naar een proactieve Accountmanager die ons team komt versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantrelaties en het uitbreiden van onze verkoopactiviteiten.

Je zal proactief klanten contacteren en bezoeken om hun behoeften en problemen te begrijpen en oplossingen aan te bieden die kunnen leiden tot het verkopen van extra functionaliteiten en services.
Tijdens deze contactmomenten zal je ook nieuwe verkoopmogelijkheden identificeren binnen de bestaande klantenportefeuille en zal je de verkoop van producten en services verder uitbreiden.
Je brengt verder de markt in kaart alsook de concurrentie en rapporteert aan de sales- en marketingteams.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht