TracingInMotion

TracingInMotion

Over ons

TracingInMotion heeft een missie: de logistieke bewegingen in de wereld verminderen door de administratie van B2B-bedrijven te automatiseren, hun leveringssnelheid te verhogen en overal traceerbaarheid te garanderen.

TracingInMotion combineert hiervoor eigen software-oplossingen met kwalitatieve industriële hardware. Ons Warehouse Management Systeem TRAC WMS integreert naadloos met uw bestaande ERP. Het pakket omvat software, hardware en een full service. Het hele proces wordt gefaciliteerd, van het ontvangen van de goederen, het picken en verzenden van bestellingen tot het inventariseren van de voorraad.

TracingInMotion werkt samen met topleveranciers van industriële hardware zoals Zebra, Honeywell, Datalogic, Extreme Networks, Toshiba, ProGlove en nog veel meer.

Producten

Nieuws

Vacatures

Account Manager IT – Logistieke software & hardware

TracingInMotion is een progressieve IT-onderneming actief in de groeiende logistieke sector.
Onze belangrijkste software oplossingen is TRAC WMS, een Warehouse Management Systeem. TracingInMotion vindt een totale ontzorging héél belangrijk, en daarom is ook de hardware-afdeling van fundamenteel belang. Door onze jarenlange ervaring zijn wij zeer gekend voor onze service en verkoop van Auto ID apparatuur.

Als Account Manager bij TracingInMotion heb je een heel afwisselende job doordat je zowel software als hardware vertegenwoordigt. Je analyseert de ene moment bedrijfsprocessen en stelt daar de beste oplossingen voor om te optimaliseren. De andere moment ga je voor de best mogelijke deal in een hardwareproject. Deze diversiteit aan projecten zorgt voor heel wat dynamiek in je job.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht