Logistic & Industrial Build 2023: logistiek vastgoed in de kijker!

Logistic & industrial build header

Bedrijven met fors uitgebouwde logistieke stromen kunnen niet zonder aangepast logistiek vastgoed. Op 17, 18 en 19 oktober 2023 ontvangen we je graag in Antwerp Expo voor de tweede editie van Logistic & Industrial Build. Dit is een splinternieuw netwerkevent voor de logistieke en industriële vastgoed- en bouwsector. Net zoals vorig jaar in Gent zal deze vakbeurs gelijktijdig plaatsvinden met Transport & Logistics Antwerp. Zet je schrap!

Vastgoed & logistiek in volle evolutie

Logistiek vastgoed kennen we onder diverse vormen. Denk maar aan industriële opslagruimtes, crossdocking magazijnen, moderne warehouses, een e-commerce distributiecentrum of een combinatie van deze allemaal.

Tijdens Logistic & Industrial Build brengen we verschillende A-spelers en partners uit het logistiek en industrieel vastgoed samen. Met andere woorden, je krijgt hier een mooi klankbord voor deze sterk groeiende markt in volle evolutie.

Ontmoet je community in industrieel vastgoed

Tijdens deze 3-daagse heb je de kans om bestaande relaties te ontmoeten en jouw bedrijf te promoten bij potentiële klanten. Je hebt hier alle mogelijkheden om met andere logistieke en vastgoed professionals – zoals warehouse managers, logistiek managers en CEO’s – te netwerken en zaken te doen. Dit alles in een ongedwongen maar professioneel kader waar de beleving centraal staat. 

Logistiek vastgoed en magazijnbeheer: wat zijn de trends?

Wie praat over logistiek vastgoed, neemt al gauw termen als beschikbaarheid, nieuwe magazijntechnologie, duurzaamheid en prijsevolutie in de mond. Deze sector is dan ook volop in beweging. Tijdens deze vakbeurs kan je deelnemen aan diverse conferenties en workshops die de meest actuele trends in deze sector belichten. Blijf op de hoogte en schrijf je in op de nieuwsbrief.

Co-locatie met Transport & Logistics

Tijdens Logistic & Industrial Build is de hele logistieke en industriële vastgoed community present. Want door de co-locatie met Transport & Logistics komt de logistieke vastgoedsector in contact met beslissingsnemers uit de logistieke wereld en vice versa. het is dus met andere woorden een mooie en logische kruisbestuiving van de bedrijfsvastgoed en logistieke community.

Terugblik op Logistic & Industrial Build 2022 (Gent)

Logistic & Industrial Build werd in 2022 voor het eerst (en met succes!) gelanceerd als nieuwe feature tijdens Transport & Logistics Gent. Deelnemers tijdens de lancering in Gent waren onder andere: Montea, Altez, Hoisting Equipment, Mathys Construct, MG Real Estate en vele anderen. Dit waren de deelnemers in 2022
Naast heel wat prominente spelers bracht de 2022-editie ook een indrukwekkende lading nieuwe inzichten, inspiratie en contacten. 

Praktisch: Logistic & Industrial Build 2023

  • Dinsdag: 17/10/2023: 10u – 19u
  • Woensdag: 18/10/2023: 10u – 20u
  • Donderdag: 19/10/2023: 10u – 17u

Locatie: Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen