Logistic & Industrial Build (LIB) 2024 in Flanders Expo – Gent

Een terugblik op Logistic & Industrial Build 2022 in Flanders Expo

In 2024 op 17 & 18 september verwelkomt Flanders Expo opnieuw gelijktijdig 3 beurzen, die samen de volledige supply chain omvatten. De logistieke vastgoedbeurs Logistic & Industrial Build, maar ook de grootste Belgische vakbeurs voor transport & logistiek: Transport & Logistics, en de enige professionele verpakkingsbeurs in ons land: Empack. Registreer je nu al voor een gratis bezoek.

De industriële en logistieke vastgoedmarkt boomt in ons land. In 2023 was hij goed voor ruim 600 miljoen euro aan investeringen. In onzekere geopolitieke (energieprijzen) en ecologische (klimaatverandering) tijden, wint het duurzaamheidsaspect ook sterk aan belang. Vandaar dat de organisatie van Transport & Logistics twee jaar geleden besloot om deze sector een commercieel klankbord te geven: Logistic & Industrial Build. Dit jaar is Gent opnieuw de thuishaven.

Raadpleeg de website voor het laatste nieuws

Waarom mag je Logistic & Industrial Build niet missen?

De ontwikkelaars van bouwtechnieken en -materialen tonen in Flanders Expo hoe je bedrijfspanden (kantoren, magazijnen, …) duurzaam en energiezuinig kan bouwen en renoveren. Aan de stands van de ruim zestig exposanten en partners maak je kennis met tal van innovatieve oplossingen. Kom dus als bedrijfsleider zeker niet alleen naar Logistic & Industrial Build. Laat je vergezellen door je consultant(s), architect en aannemer(s). Ook zij kunnen hun kennis ongetwijfeld verbreden. Aangezien alle stakeholders van de volledige supply chain aanwezig zijn in Gent, krijg je volop kansen om te netwerken. Je ontmoet er zowel je huidige zakenrelaties, als potentiële klanten en partners.

Logistic & Industrial Build als netwerkevent

De organisatie verwacht op 17 & 18 september alles samen meer dan 6.000 professionele bezoekers, afkomstig uit Oost- en West-Vlaanderen, Henegouwen en Noord-Frankrijk. Iedereen met naam in de wereld van transport, logistiek, verpakking, warehousing en industrieel vastgoed tekent present als exposant of bezoeker. De sector is zogezegd springlevend. Dit is dan ook een unieke gelegenheid om op een enkele plaats in ons land de oplossingen van vandaag te ontdekken en een voorsmaakje te krijgen van de toekomst. Je gaat zonder enige twijfel terug naar huis met een pak nieuwe ideeën, inspiratie… en contacten!

Scherp je knowhow aan op Logistic & Industrial Build 2024

Deze editie wijkt niet af van de voorgaande, in die zin dat het sterk gewaardeerde contentprogramma alweer rijkelijk gevuld is. Conferenties, seminars, workshops, debatten en lezingen brengen je helemaal op de hoogte met wat er reilt en zeilt in de sector. Gerenommeerde sprekers zullen onder meer de thema´s duurzaamheid, energie en waterstof, modulair bouwen, en automatisering aansnijden. Je kan er in gesprek gaan met topspecialisten met kennis van jouw business of langs gaan en je vragen stellen aan de experts in de paviljoenen van sectorfederaties en onderzoekscentra, het Log!Ville Innovatieplatform, de Logistic & Industrial Build Lounge Bar, de Partner Village, etc.

Logistic & Industrial Build praktisch

Logistic & Industrial Build 2024 vindt op 17 en 18 september gelijktijdig plaats met Transport & Logistics en Empack in Flanders Expo, in Gent. De toegang is gratis na registratie.

De grootste sectorale vakbeurs van het land mag je zeker niet missen. Schrijf je snel in, of reserveer vandaag nog je stand in Flanders Expo.