Bewaak in realtime uw cold chain
ubidata

Bewaak in realtime uw cold chain

Gebruik innoverende datatechnologie-oplossingen om het transport van bederfelijke waren te volgen en te beheren.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De sector van de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie is elk moment onderhevig aan verschillende elementen waardoor er veel op het spel staat. Wanneer de controle van de cold chain wordt verstoord tijdens het transport van bederfelijke producten dan kan dit ernstige gevolgen hebben: Verontreiniging, bederf of kwaliteitsverlies. Een verkeerde behandeling, temperatuurschommelingen of lange vertragingen tijdens het transport kunnen leiden tot financiële verliezen voor producenten, leveranciers, distributeurs, retailers of alle andere partijen die betrokken zijn bij de toeleveringsketen.
Het kan ook de reputatie schaden: het vertrouwen van de consument in merken of producten kan afnemen, waardoor de verkoop daalt en het imago van bedrijven wordt aangetast. Om deze gevolgen te beperken, is het van cruciaal belang om de juiste protocollen te volgen, de temperatuur goed te controleren en de toegepaste handelingen voor transport en opslag in de hele toeleveringsketen te volgen.

Door gebruik te maken van onze totaaloplossing, speciaal ontworpen voor de transportsector, zowel hardware (optioneel) en software, kunt u een reeks functies integreren die u een unieke en uitgebreide oplossing bieden om de veiligheid tijdens het transport van voedsel of medicijnen te garanderen.

– Verlies van goederen te voorkomen door de cold chain te bewaken en het transport te volgen
– Kwaliteit te verzekeren door te voldoen aan normen en te zorgen voor traceerbaarheid van goederen
– Op tijd te leveren
– Centraliseer in een uniek webplatform
– Krijg een melding bij elke uitzondering op uw standaardprocessen, zodat uw operationele mensen zich kunnen richten op wat echt aandacht nodig heeft.

Draag bij aan een slimme en veilige supply chain met ubidata!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht