CaptureTech Introduceert Cyber Shield: Volledige Cybersecurity Oplossing Voor Bedrijven met Logistieke Processen
CaptureTech

CaptureTech Introduceert Cyber Shield: Volledige Cybersecurity Oplossing Voor Bedrijven met Logistieke Processen

CaptureTech kondigt vandaag de lancering aan van CaptureTech Cyber Shield, een flexibel en uitgebreid pakket van cybersecurity-diensten specifiek ontworpen voor organisaties met logistieke processen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De IT- en OT-systemen van bedrijven met logistieke processen en de apparatuur die ze in hun magazijnen of productielocaties en kantoren gebruiken staan steeds vaker in verbinding met elkaar en met het internet. Hierdoor ontstaat de behoefte aan één IT-partner die zowel logistieke locaties als kantoren kan bedienen. Deze geïntegreerde aanpak voorkomt vingerwijzen tussen IT-leveranciers en zorgt voor een geïntegreerde aanpak voor de beveiliging van de gehele operationele infrastructuur. Zeker bij groothandels, maakindustrie, e-commerce, retail en de transport & logistiek waar stilstand van operationele processen aanzienlijke financiële gevolgen kunnen hebben, is een dergelijke all-in-one oplossing essentieel.

CaptureTech Cyber Shield is ontwikkeld om deze bedrijven te beschermen tegen hacks en cyberaanvallen, dataverlies te voorkomen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Met een aanpak op maat, gebaseerd op de specifieke situatie en wensen van elke klant en steeds eenvoudig aanpasbaar, wordt CaptureTech Cyber Shield aangeboden voor een vast bedrag per maand. Deze innoverende service biedt een nieuwe maatstaf van veiligheid in een steeds meer gedigitaliseerde logistieke wereld.

“In de huidige digitale wereld wordt cybersecurity een steeds grotere uitdaging voor bedrijven van alle groottes,” zegt Maarten Anderson, CEO van CaptureTech. “Met Cyber Shield bieden we een oplossing die niet alleen bedreigingen detecteert, maar ze ook proactief aanpakt, zodat onze klanten met vertrouwen hun dagelijkse processen kunnen uitvoeren.”

CaptureTech Cyber Shield wordt aan het brede publiek getoond in België op de vakbeurs Transport & Logistics in Antwerpen op 17, 18 en 19 oktober. In Nederland zal CaptureTech dit doen op de ICT & Logistiek vakbeurs in de Jaarbeurs Utrecht op 8 en 9 november op zowel een eigen stand als op het Cyber Security Paviljoen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht