Checklist digitale chauffeur
ubidata

Checklist digitale chauffeur

De veiligheid van uw chauffeurs garanderen - Administratieve taken elimineren - Het onderhoud van uw voertuigen efficiënt beheren

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

ubiCHECK, een module van onze ubiSMART mobiele applicatie, biedt u de vrijheid om inspectielijsten op maat van uw behoeften te maken, deze na verloop van tijd aan te passen en ze realtime met uw chauffeurs te delen om ze op verschillende punten tijdens het transport in te vullen:

– Voordat het transport begint
– Tijdens het transport in geval van defecten of ongevallen
– Aan het einde van het transport

Chauffeurs kunnen hun rapporten verrijken met verschillende foto’s die de probleemsituatie illustreren. Deze foto’s zijn real-time toegankelijk op het ubiTT webplatform.

ubiCHECK stelt u in staat om proactief defecten aan te pakken en ongevallen te voorkomen voordat ze zich voordoen, en verbetert uw efficiëntie door de uitvaltijd voor onderhoud te verminderen.

Ubidata waarschuwingssysteem waarschuwt u in real-time via SMS, waarschuwingsrapport op de webinterface of een e-mail wanneer een afwijking wordt gemeld.

Een specifieke tool voor probleembeheer helpt u bij het toevoegen van opmerkingen, het toewijzen van mensen voor de behandeling van het probleem, het delen van rapporten en het opstellen van KPI’s.

ubiCHECK helpt u snel en efficiënt te reageren en uw activiteiten te optimaliseren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht