SafeTrack Pedestrian : La sécurité dans les entrepôts atteint de nouveaux sommets
Essensium NV

Essensium op Transport & Logistiek in Antwerpen

De oplossing van het bedrijf, SafeTrack, is met succes geïmplementeerd door internationale klanten en biedt een krachtige oplossing om de veiligheid in magazijnen te verhogen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Essensium zal zijn slimme veiligheidstechnologie tentoonstellen op Transport & Logistiek in Antwerpen van 17 tot en met 19 oktober. De oplossing van het bedrijf, SafeTrack, is met succes geïmplementeerd door internationale klanten en biedt een krachtige oplossing om de veiligheid in magazijnen te verhogen.

Het Essensium SafeTrack Safety Assistance System voor voetgangers maakt gebruik van AI-objectherkenning om te bepalen waar voetgangers zich bevinden in verhouding tot de voertuigen.

Het systeem informeert de bestuurders waar de voetgangers zich bevinden en zorgt ervoor dat ze vroegtijdig worden gedetecteerd en dat aanrijdingen of andere gevaarlijke situaties worden vermeden.

Dit beeld wordt in real time weergegeven op hun monitor die voortdurend nieuwe gegevens ontvangt. Als de voetganger zich in de buurt van het voertuig bevindt, gaat er een alarm af in de vorkheftruck en zal de vorkheftruck langzamer gaan rijden of zelfs stoppen. De alarmen kunnen volledig worden gepersonaliseerd volgens de wensen van de klant of het systeem kan worden gekoppeld aan een verkeerslichtsysteem, indien beschikbaar.

Bovendien is SafeTrack naadloos geïntegreerd in een gloednieuw portaal, dat gebruikers realtime inzichten biedt in de activiteiten binnen de magazijn. De gegevens en de gegenereerde rapporten stellen onze klanten in staat om voortdurend nieuwe inzichten te verkrijgen, zodat verbeteringen, zoals het verhogen van de veiligheid rond bepaalde gebieden of het implementeren van kortere routes, kunnen worden doorgevoerd en de operationele efficiëntie kan worden geoptimaliseerd.

Onze demo op onze stand zal een uitstekende gelegenheid bieden om uit eerste hand te zien hoe SafeTrack Pedestrian de veiligheidsnormen aanzienlijk kan verbeteren en het risico op ongevallen in logistieke en magazijnomgevingen kan verminderen.

Bezoek onze stand 4128 en ontdek hoe Essensium u kan helpen om uw activiteiten veiliger en productiever te maken!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht