Flash Smart Com
Flash Private Mobile Networks

Flash Smart Com

Bedrijfsprocessen soepel en veilig laten verlopen door betrouwbare communicatie?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Om de communicatie en daarmee uw bedrijfsprocessen soepel en veilig te laten verlopen, is perfecte dekking nodig. Zowel binnen als buiten. Die dekking moet aansluiten bij uw behoeften en bedrijfsomvang. We realiseren die dekking aan de hand van slimme toepassingen en op maat inzetten van portofoons en andere apparatuur.

In de transport en logistieksector vragen de omstandigheden om oplossingen op maat. Zoals lawaaiige omgevingen, medewerkers die zich buiten het bereik van het communicatienetwerk begeven en batterijen van smart devices en portofoons die in koelcellen sneller leeglopen. Maar ook: stalen constructies in logistieke centra die de communicatie verstoren en medewerkers die door de automatisering steeds vaker alleen werken. Slimme oplossingen zijn een must.

Flash Smart Com is een geborgen push-to-talk-dienst voor smart devices met gegarandeerde beschikbaarheid. Met één druk op de knop is communicatie met alle medewerkers mogelijk, ongeacht waar ze zich bevinden. In combinatie met onze extra diensten en (nood)applicaties is Flash Smart Com hierdoor een betrouwbare en flexibele oplossing voor bedrijfs- en missiekritische communicatie.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht