Hyperfox ontvangt €50.000 groeisubsidie van de Vlaamse overheid
Hyperfox BV

Hyperfox ontvangt €50.000 groeisubsidie van de Vlaamse overheid

Dit stelt Hyperfox in staat om de markt uit te breiden naar Nederland en Duitsland.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hyperfox, een Belgische SaaS startup, heeft met succes een ‘groeisubsidie’ van €50.000 verkregen van VLAIO – Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen. Deze financiële steun van de Vlaamse overheid onderstreept het potentieel van Hyperfox op het gebied van B2B-platforms en toont aan dat de overheid innovatie en ondernemerschap wil stimuleren.

Hyperfox’ expansiedoelen stimuleren
De groeisubsidie is meer dan alleen een financiële injectie voor Hyperfox; het is een bevestiging van de visie van de startup en zijn belofte in het grotere SaaS-ecosysteem. Met het oog op het opschalen van de activiteiten en het uitbreiden van het bereik buiten België, komt deze investering op een cruciaal moment.

CEO en oprichter van Hyperfox, Tom Devos, gaf zijn mening over deze ontwikkeling: “Terwijl Hyperfox zijn groeitraject voortzet, steken we veel energie in de verbetering van ons SaaS-platform en de verfijning van onze go-to-market strategie. Terwijl de Belgische B2B-markt een kernfocus blijft, zien we zowel Nederland als Duitsland als cruciaal in onze uitbreidingsplannen. De groeisubsidie van VLAIO getuigt van onze ambities en zal ons helpen om de nodige middelen aan te trekken. Het maakt de weg vrij voor ons om de schaalbaarheid van ons platform te versterken en onze internationaliseringsreis te beginnen. Bovendien stelt het ons in staat om ons team uit te breiden en zo de weg te bereiden voor onze intrede op de Nederlandse en Duitse markt.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht