In 2021 bedanken we een recordaantal Ridders van de Weg
TVM Verzekeringen N.V.

In 2021 bedanken we een recordaantal Ridders van de Weg

Maar liefst 259 Ridders van de Weg gehuldigd in 2021

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Dit jaar zijn er maar liefst 259 Ridders van de Weg. Een nieuw record! Het gaat om vrachtwagenchauffeurs die 3, 5, 10 of 20 jaar schadevrij rijden. Dankzij hun inspanningen dragen ze bij aan een veiliger verkeer. Dit laten we uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan.

Zoals elk jaar bedanken we onze Ridders van de Weg voor hun uitzonderlijke prestaties. Vóór de coronacrisis deden we dat met een feestelijke huldiging, maar sinds vorig jaar zetten we onze Ridders op een andere manier in de bloemetjes.

Op zaterdag 16 oktober verrassen we onze 259 diamanten, gouden, zilveren en bronzen Ridders van de Weg met een culinaire verrassingsbox aan huis. Zo kunnen ze samen met hun gezin deze erkenning vieren en genieten van een heerlijk driegangenmenu. Voor één keer moeten zij het transport niet verzorgen.

Ook de bedrijven die de Ridders van de Weg tewerkstellen, krijgen een verrassingsbox. Dankzij hun inzet om chauffeurs te sensibiliseren, te ondersteunen en te motiveren, spelen ze een belangrijk rol op het vlak van schadepreventie.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht