Miretti Ex ATEX safety solutions
Miretti Benelux

Miretti Ex ATEX safety solutions

Stand 4.130 - Miretti Benelux

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De Groep heeft jarenlange ervaring met alle belangrijke fabrikanten en werkt met talloze merken: Still, Toyota MH, BYD, Hyster&Yale, Jungheinrich waarvan het erkend leverancier is. De samenwerking met Clark, Linde, Manitou, Caterpillar, Doosan, Mitsubishi, Crown, UniCarriers, Heli, Hyundai, Carer, enz. is altijd actief… De verschillende commerciële en productiekantoren vergemakkelijken het werk van Miretti door oplossingen voor te stellen die in overeenstemming zijn met de richtlijnen en door de 360° kennis van de regels van deze nichesector. De Groep, die wereldwijd als een competent referentiepunt wordt beschouwd, weet hoe hij zijn klanten naar gerichte keuzes moet leiden: van ontwerp tot transformatie, assistentie na verkoop en opleiding.
Voor elke truck moet de meest geschikte “explosieveilige” oplossing worden geïdentificeerd met betrekking tot: kenmerken van elk merk, classificatie van de werkomgeving en gas en/of stof, temperatuur.
Samenwerkingsverbanden met toonaangevende fabrikanten van vorkheftrucks kenmerken de conversies van Miretti, waarbij zoveel mogelijk wordt gestreefd naar het behoud van originele componenten en onderdelen. De complexe normen die zijn bestudeerd voor modificaties hebben geen invloed op de prestaties met afschermingen die gemakkelijk te onderhouden zijn, terwijl de ergonomie van de machine wordt gerespecteerd.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht