Notre nouvel entrepôt de remplissage a été mis en service
Transport Mervielde

Ons nieuw afvulmagazijn werd in gebruik genomen

In juli namen wij ons nieuw magazijn van 5.000 vierkante meter in gebruik. Het werd gerealiseerd op onze Seveso site te Rieme in North Sea Port Gent.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

In juli namen wij ons nieuw magazijn van 5.000 vierkante meter in gebruik. Het werd gerealiseerd op onze logistieke site te Rieme in North Sea Port Gent. Op deze locatie kunnen wij vanaf nu volautomatisch recipiënten vullen met vloeistoffen.

De nieuwe logistieke site is een Seveso-inrichting die bestaat uit een parkeerterrein voor ADR tankwagens en tankcontainers, een heating-installatie, installaties om vloeistoffen over te slaan uit ISO tankcontainers in tankwagens en een tankenpark. Deze site beschikt nu dus ook over een nieuw afvulmagazijn.

Het magazijn van 5.000 m2 is voorzien van automatische afvullijnen, waarbij vloeistoffen uit tankwagens en tankcontainers rechtstreeks worden omgepakt in IBC’s, vaten of kleinere verpakkingen tot 1 liter. De afvullijnen werden ontwikkeld volgens de hoogste veiligheids- en milieunormen.

Met de start van deze activiteiten bieden wij een geïntegreerd logistiek pakket op maat aan voor gevaarlijke en niet-gevaarlijke vloeistoffen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht