Oplossingen voor brandstofbeheer
ubidata

Oplossingen voor brandstofbeheer

Hoe helpt brandstofbeheersoftware u bij het verlagen van uw brandstofkosten?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Een van de grootste uitdagingen voor transport- en logistieke bedrijven is het efficiënte beheer van brandstofkosten. Brandstof is vaak een van de belangrijkste kostenposten voor deze bedrijven en elke verlaging van deze kosten kan een impact hebben op hun winstgevendheid.
Onze oplossingen voor brandstofbeheer helpen u een overzicht te krijgen van uw brandstofuitgaven en uw kosten te verlagen.

Controleer uw brandstofverbruik in realtime : door brandstof opsporingssensoren te gebruiken of door gegevens van de CAN-bus te halen, weet u precies hoeveel brandstof elk voertuig op elk moment verbruikt.

Door gegevens gestuurde inzichten voor kostenoptimalisatie:
– U weet precies wat uw brandstofkosten zijn per gereden kilometer, waardoor u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen.
– U kunt relevante gegevens over brandstofverbruik opvragen per voertuig, bestuurder of vooraf gedefinieerde groep, opmerkingen of ontbrekende informatie analyseren en acties ondernemen om de efficiëntie van uw wagenpark te verbeteren.

Gestroomlijnde transacties met tankkaarten: Onze software integreert naadloos gegevens van uw tankkaarten en automatiseert de transactieregistratie. Dit vermindert niet alleen de administratieve lasten, maar elimineert ook het risico van zoekgeraakte bonnetjes en zorgt ervoor dat elke brandstoftransactie nauwkeurig wordt geregistreerd en in overeenstemming wordt gebracht met de verbruiksgegevens van de truck. Geen papierwerk meer, geen tijdrovende gegevensinvoer meer voor uw chauffeurs!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht