Organi en Softpak bundelen krachten
Organi – Softpak

Organi en Softpak bundelen krachten

| 22-12-2022 | Organi heeft, via haar holding, het Nederlandse softwarehuis Softpak overgenomen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Organi heeft het Nederlandse softwarehuis Softpak overgenomen. Met in totaal bijna 150 medewerkers, een klantenbestand van meer dan 500 bedrijven en ruim 13.000 gebruikers wordt de groep de grootste autonome IT-speler in de Benelux voor het logistieke landschap.

>>> Organi is een gevestigde waarde in de Vlaamse IT-sector. Dit onafhankelijk Belgisch bedrijf focust zich op het verbeteren en automatiseren van bedrijfsprocessen door middel van software en IT-services. Klanten van Organi zijn actief in handel & industrie, boekhouding & accountancy, logistiek & douane en de gerechtsdeurwaarderswereld. Met een mooie mix van ervaren experts en jeugdige enthousiastelingen zorgen de bijna 105 “Organisten” voor meer dan 200 klanten.

De OLS-software van Organi biedt een totaaloplossing voor het operationeel en financieel beheer voor logistieke dienstverleners, forwarders, naties, douanekantoren en industriële verladers. OLS Customs is het softwarepakket dat alle processen rond douaneformaliteiten automatiseert.

>> Softpak biedt geïntegreerde logistieke oplossingen aan havengerelateerde bedrijven. Klanten zijn onder andere containerterminals, containerdepots, (douane-)expediteurs, warehouses, distributiecentra en rederijen, voornamelijk gevestigd in Europa, maar ook daarbuiten. Met 45 medewerkers is Softpak actief in maar liefst 16 landen.

Dit Nederlands bedrijf is een mooie aanvulling op de dienstenportfolio van Organi dat zijn kans ziet om verder te groeien in de breedte. De bedrijven hebben opvallende gelijkenissen: ze werden allebei opgericht in 1977 en ontwikkelen softwareoplossingen voor de logistieke sector in zijn breedste vorm op basis van dezelfde technologiestack (waaronder Progress en Angular).

Contactinformatie

Stuur ons een bericht