Permobil réduit les émissions de CO2 et les coûts de la chaîne d’approvisionnement grâce à des solutions d’emballage plus intelligentes
Nefab Packaging Belgium

Permobil vermindert de CO2-uitstoot en supply chain kosten door middel van slimmere verpakkingsoplossingen

Gedreven door de duurzaamheidsdoelstellingen van het bedrijf, heeft Permobil samengewerkt met Nefab om slimmere verpakkingsoplossingen te implementeren. Dit heeft geleid tot een CO2-reductie van 20% en een kostenbesparing van 15%.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Permobil zet zich op lange termijn in voor een duurzame en verantwoordelijke bedrijfsvoering. Het bedrijf heeft als concrete doelstelling het verminderen van de CO2-uitstoot met 70% tegen 2030.

Nefab heeft zich volop ingezet op de ontwikkeling van innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen. Gedurende de jaren heeft het bedrijf niet alleen in omvang, maar ook in expertise een wereldwijd team van verpakkingsingenieurs opgebouwd. De voortdurende technologische vooruitgang opent nieuwe deuren voor duurzame oplossingen. Nefab heeft als doel producten te ontwerpen die zowel het milieu als financiële middelen besparen door samenwerking met klanten zoals Permobil. De gedeelde inzet voor duurzaamheid en de bijbehorende ambitieuze doelen maken van Permobil en Nefab de ideale partners.

De samenwerking tussen Permobil en Nefab heeft tot nu toe geresulteerd in:
* Een vermindering van 20% van de CO2-voetafdruk en een kostenbesparing van 15%
* Zowel inkomende als uitgaande flows zijn geoptimaliseerd door de implementatie van slimme
verpakkingsoplossingen
* Optimalisatie van verpakkingshandelingen

Contactinformatie

Stuur ons een bericht