Rotom NV – Waar producten en service hand in hand gaan
Rotom

Rotom NV – Waar producten en service hand in hand gaan

Rotom NV is in de markt bekend als pallethandelaar/supplier van ladingdragers. Dit is echter slechts een fractie van waar zij voor staan.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wie pallets nodig heeft, zal ongetwijfeld vroeg of laat bij de naam ‘Rotom’ terechtkomen. Rotom NV is stilaan uitgegroeid tot meer dan enkel een pallethandelaar. In beginsel leveren zij allerhande soorten ladingdragers aan de markt. Dit zowel uit metaal, verschillende varianten kunststof en hout.

Daarnaast draagt Rotom NV verduurzaming hoog in het vaandel. Zo bezitten zij ‘RotomRent’, een platform waarbij ladingdragers/verpakkingen gehuurd kunnen worden, wat de ecologische voetafdruk van bedrijven en producten samen aanzienlijk verkleint. Alsook dragen zij hun steentje bij met het platform ‘2Return’, een systeem voor pooling van traditionele en klantspecifieke ladingdragers.

Een laatste luik is 5 jaar geleden opgestart, een webshop voor ladingdragers/verpakkingen. In België en Nederland heet deze ‘Logistiekonline’. In alle andere landen waar zij actief zijn ‘Rotomshop’. Met deze webshop proberen zij een doelgroep aan te spreken die tot op heden nog geen toegang had tot logistieke middelen.

“Het doel van onze webshop is om KMO’s te helpen bij hun zoektocht naar logistieke middelen. Veelal hebben zij een grotere verscheidenheid aan goederen nodig, en in kleinere aantallen dan onze grote klanten. Door een webshop nauwgezet te beheren, proberen wij zo onze potentiële klanten van service én goederen te voorzien. Daarnaast kunnen grotere klanten ook steeds terecht op ons platform, daar wij onze producten zo inrichten dat grotere aantallen aankopen aanzienlijk voordeliger wordt.” Zegt Brent Van Nuffel, e-commerce en marketing verantwoordelijke bij Rotom NV.

Benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan zeker hun stand!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht