Tacho Plus Oplossing GeoTracer
Geotracer

Tacho Plus Oplossing GeoTracer

Bespaar tijd en vermijd boetes met onze gebruiksvriendelijke oplossing. Meer data minder gedoe!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Een van de grootste uitdagingen in de transportsector is het efficiënt beheren van de rij- en rusttijden van chauffeurs. De naleving van deze tijden is verplicht volgens de Europese wetgeving en het niet respecteren ervan kan leiden tot zware boetes en zelfs tot het intrekken van de vergunningen van de transportbedrijven.

Om deze reden is het cruciaal om een goed systeem te hebben dat deze tijden nauwkeurig kan bijhouden en analyseren. Naast het vermijden van boetes, kan het monitoren van de rij- en rusttijden ook bijdragen aan de veiligheid op de weg, omdat oververmoeide chauffeurs een groot risico vormen voor henzelf en andere weggebruikers.

Bij GeoTracer begrijpen we de uitdagingen van transportbedrijven maar al te goed. We staan dan ook gekend om steeds innovatieve track & trace oplossingen voor transport te bieden.Transporteurs kloppen bij GeoTracer aan omdat ze een allesomvattende oplossing wensen, waarbij de focus op veilig rijden essentieel is. Wanneer dure boetes kunnen voorkomen worden is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Daarom ontwikkelden we de TACHO Plus oplossing. Dit is een allesomvattend systeem dat niet alleen de tacho-gegevens van vrachtwagens kan downloaden, maar ook de rij- en rusttijden van de chauffeurs kan bijhouden.

Met het Tacho Plus systeem van GeoTracer kan je gemakkelijk verschillende rapportages genereren, zoals het brandstofverbruik, het aantal gereden kilometers en de temperatuurregeling van de vrachtwagens. Hierdoor kan je snel en eenvoudig de prestaties van je wagenpark analyseren en optimaliseren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht