Toyota Material Handling Europe, partenaire officiel des Jeux olympiques et paralympiques de 2024
Toyota Material Handling Belgium

Toyota Material Handling Europe als officiële partner van de Olympische en Paralympische Spelen 2024

Toyota Material Handling Europe zal deel uitmaken van de Olympische en Paralympische Spelen 2024 in Parijs, zo kondigde het bedrijf aan

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Toyota Material Handling Europe zal deel uitmaken van de Olympische en Paralympische Spelen 2024 in Parijs, zo kondigde het bedrijf aan. In het kader van Toyota’s wereldwijde partnerschap met de Spelen zal Toyota Material Handling Europe interntransportmaterieel leveren met het oog op slimme en duurzame operaties in Parijs.

Naast het bestaande aanbod van Toyota Material Handling Europe – waaronder contragewichttrucks, elektrische pallettrucks en elektrische stapelaars met een combinatie van elektrische en brandstofceltechnologie – omvat het partnerschap ook de recent gelanceerde modellen. Het bedrijf wil bovendien compleet nieuwe, vooruitstrevende concepten voor goederenvervoer introduceren, ter ondersteuning van de missie van de Olympische Spelen om alle evenementen CO2-neutraal of CO2-negatief te maken.

Het moederbedrijf van Toyota Material Handling Europe, Toyota Industries Corporation, maakt deel uit van de Toyota Group. Toyota is al sinds 2015 lid van The Olympic Partner-programma (TOP) en Toyota Motor Corporation voorziet de Spelen sindsdien van mobiliteitsoplossingen en -diensten. Bij de Olympische en Paralympische Spelen 2024 in Parijs gaat dit nog een stap verder: Toyota Motor Europe en Toyota Material Handling Europe zullen allebei oplossingen leveren voor de veilige, duurzame en slimme verplaatsing van goederen en mensen in het kader van het Beyond Zero-concept.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht