Transport & Logistics 2024: registreer je en bezoek de beurs!

Transport & Logistics 2022 in Flanders Expo

Na zijn meer dan geslaagde debuut in 2022, keert de grootste logistieke beurs van de Benelux terug naar Gent. Op 17 en 18 september 2024 is Flanders Expo de place to be voor alle transport- en logistieke professionals. Met de gelijktijdige organisatie op dezelfde locatie van verpakkingsbeurs Empack en vastgoed en bouwbeurs Logistic & Industrial Build dekt Transport & Logistics de volledige supply chain. Registreer je dus alvast! 

De eerste editie in Flanders Expo bevestigde de status van de Arteveldestad als logistieke hub. Met 152 exposanten en partners, 6.058 professionals en 4.758 unieke bezoekers was Transport & Logistics 2022 meteen een voltreffer. De kansen om te netwerken en het ontdekken van nieuwe trends behoorden tot de vaakst vermelde redenen om de beurs te bezoeken. Bijna 80% van de aanwezigen gaf aan in 2024 terug te zullen komen. Dat laat het beste verhopen wanneer de vakbeurs in september voor de tweede keer neerstrijkt in Gent.

Een concept dat wérkt voor de hele logistieke supply chain

Het mag dan pas de tweede editie in Gent zijn, als concept heeft Transport & Logistics zijn sporen meer dan verdiend. De vakbeurs vond al een twintigtal keer plaats in Antwerpen. In die ruim 40 jaar groeide hij uit tot het grootste netwerk- en beursevent voor de sector. De organisatie draait als een geoliede machine, met een marketingcampagne in de voornaamste vakbladen en publicaties van sectorfederaties. Iedereen weet dat wie professioneel betrokken is bij transport en logistiek, er present tekent om zijn recenste innovaties voor te stellen en om te netwerken met bestaande en potentiële klanten of met andere vaklui.

Herbeleef Transport & Logistics 2022

Waarom moet u naar Transport & Logistics 2024 komen?

Een vakbeurs van het formaat van Transport & Logistics vindt in ons land slechts eenmaal per jaar plaats. Dat is ook de reden waarom de hele sector er verzamelen blaast. De beurs betekent een uitgelezen kans om kennis te maken met een volledig aanbod aan producten en/of diensten. Via demo´s kun je recente innicaties ontdekken en je knowhow uitbreiden. Aan de stands verwelkomen vooraanstaande spelers je in een gemoedelijke sfeer. Het uitgebreide conferentieprogramma biedt volop kansen om je kennis aan te scherpen. Je ontdekt er de belangrijkste innovaties en oplossingen voor je dagelijkse professionele uitdagingen. Na twee dagen keer je terug met tal van nieuwe inzichten, inspiratie en… contacten met potentiële partners. Of anders gezegd: met een pak toekomstperspectieven.

Hét netwerkmoment voor de sector van transport en logistiek

Op Transport & Logistics hangt de toekomst van de logistieke- en transportsector bijna voelbaar in de lucht. Naast de vele keynotes, workshops, seminars en debatten, krijgen vooral de netwerkmomenten veel bijval. In de eerste plaats op de beursvloer zelf, waar je als bezoekers in de paviljoenen, demozones en standen een 36o°-sectoroverzicht krijgt en in contact komt met alle spelers. Maar ook, en vooral, op het openingsevent Business@Breakfast, tijdens de uitreiking van de Trends Transport & Logistics Gazellen, op de T&L Nocturne en tijdens de verschillende netwerkdrinks, aangeboden door partners en exposanten.

Save the date!

Transport & Logistics 2024 vindt plaats op 17 en 18 september in Flanders Expo, in Gent. De focus ligt op e-commerce, logistiek vastgoed en de voedingsindustrie in West en Oost Vlaanderen.

De grootste sectorale vakbeurs van het land mag je zeker niet missen. Schrijf je snel in, of reserveer vandaag nog je stand in Flanders Expo.