Veko Lightsystems

Afbeelding Veko

Veko, specialist in industriële LED verlichting, zorgt voor de juiste kwaliteit, sterkte, spreiding en kleur van het licht, afgestemd op de wettelijke regels en uw industriële behoeften. In een magazijn of warehouse omgeving is de juiste verlichting van cruciaal belang. Werken in een magazijn of productiehal onder het juiste licht geeft een comfortabel en veilig gevoel en vermindert de kans op fouten.

Aan de basis ligt een door de projectmanager uitgekiend lichtplan. Daarin berekent hij wat er nodig is om de industriële ruimte goed te verlichten, aan de hand van diverse lichtlijnen en met wettelijke vereisten in het achterhoofd. Deze lichtstudie schat aan de hand van soorten lichtbronnen, armaturen, slimme energiebesparende technieken en materialen de lichtbehoefte in. Zelfs de gewenste lichtkleur wordt hierin opgenomen.

Verklein uw ecologische voetafdruk met LED verlichting

Het lichtplan wordt ook steeds aangepast aan de specifieke structuur van het gebouw. Dit levert niet alleen een esthetische meerwaarde, het zorgt ook voor de juiste lichtspreiding.
Nog een voordeel: het verkleint uw ecologische voetafdruk. Via slimme technieken schijnt er namelijk nooit meer licht dan nodig.

Die slimme technieken ontdekt u op de stand van Veko Lightsystems op Transport & Logistics.

Logo Veko

VEKO LIGHTSYSTEMS BV
Gulkenrodestraat 7
2160 Wommelgem
+ 32 3 827 21 96
info@veko.be