Nefab Packaging Belgium
Nefab Packaging Belgium

Nefab Packaging Belgium

Over ons

Nefab is een wereldwijde leverancier van industriële verpakking en logistieke diensten. Bij Nefab kijken we samen met onze klanten naar nieuwe manieren om kosten en CO2-reducerende verpakkings- en logistieke oplossingen aan te bieden. Dit met optimale en complete productbescherming op maat.

Met meer dan 70 jaar ervaring en een aanwezigheid in meer dan 30 landen, is het behoud van natuurlijke hulpbronnen altijd een belangrijk onderdeel geweest van onze bedrijfscultuur. In lijn met deze ambitie hebben we geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze LCA tool genaamd Nefab GreenCALC. Door gebruik te maken van GreenCalc kan Nefab uw bedrijf ondersteunen bij het bereiken van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Onze verpakkingsoplossingen worden ontworpen, geprototyped en getest door ons Global Engineering Network, dat beschikt over diepgaande materiaalkennis en expertise. Dit gebeurt in ISTA-gecertificeerde laboratoria over de hele wereld. We combineren wereldwijde levering en coördinatie van verpakkingen met lokale logistieke diensten en ondersteuning. Zo willen we voldoen aan de behoeften van elke klant en product.

De volgende specialisaties vormen de basis van ons ruime productassortiment:
Diverse innovatieve en duurzame transportverpakkingen, waaronder fiber-based en thermoformed verpakkingen
Bescherming tegen vocht en corrosie bij opslag en transport
ESD controle
Ladingzekering
Opvullen en fixeren (Blocking & filling)
Herbruikbare stalen containers
Technische papieren en folies

Met onze uitgebreide engineeringexpertise en wereldwijde aanwezigheid richten we ons op diverse industrieën waaronder telecom, auto, energie, lucht- en ruimtevaart, gezondheidszorg, lithium-ionbatterijen en nog veel meer.

Nieuws

Vacatures

Account/Project Manager

Ben jij een teamspeler met commerciële voelsprieten en technische affiniteit? Wil je graag werken in een internationaal bedrijf en zie jij het vinden van de best passende oplossing voor de klant als een leuke uitdaging? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht