TVM Belgium
TVM Verzekeringen N.V.

TVM Belgium

Over ons

TVM Belgium is dé expert voor logistiek en transport op het vlak van verzekeringen, maar ook op het vlak van advies, dienstverlening, opleidingen en workshops.

Door haar kleine organisatiestructuur en korte lijnen heeft TVM Belgium een persoonlijk contact met haar makelaars en klanten. Door een gespecialiseerde marktkennis en een grote betrokkenheid met de sector gaat TVM samen met de klant op zoek naar oplossingen op maat van het bedrijf.

TVM Belgium biedt gespecialiseerde verzekeringen aan voor vrachtwagens, aanhangwagens, kranen, heftrucks, bedrijfswagens en andere bedrijfsvoertuigen. TVM biedt haar verzekeringsproducten aan via gespecialiseerde verzekeringsmakelaars.

Naast het verzekeringsluik maakt TVM Belgium veilig transport mogelijk door risico’s te onderkennen en te voorkomen. De afdeling Preventie en Risicobeheer zet volop in op dienstverlening bij onze klanten. Zo willen we onze klanten ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid.

Met de oprichting van TVM solutions, hét opleidingscentrum voor de transport- en logistieke sector, biedt TVM ook opleidingen en workshops aan.

Nieuws

5 vragen aan Kurt Vandevelde

5 vragen aan Kurt Vandevelde

Op 31 mei kondigde TVM Belgium aan dat het mobility academy VDVision overneemt en omdoopt tot TVM solutions. Kurt Vandevelde, wordt operationeel manager bij TVM solutions en vertelt wat de toekomstplannen zijn.

Lees meer »

Vacatures

schadebeheerder

Takenpakket
– Je staat in voor de autonome behandeling van zowel eenvoudige als complexe schadedossiers die betrekking hebben op verschillende verzekeringsproducten.
– Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor verschillende makelaars binnen Vlaanderen.
– Je staat de makelaar en de klant telefonisch bij tijdens de aangifte van het schadegeval en tijdens de opvolging van het dossier.
– Je werkt nauw samen met de naaste collega’s van zowel jouw afdeling als andere afdelingen, zoals de afdeling Productie en Financiële Administratie.
– Je stelt de meest geschikte expert aan.
– Je volgt de agenda op en je voert regressen uit.
– Je rapporteert aan de afdelingsleiding.

Opleiding en ervaring
– Master diploma rechten of Bachelor-diploma (financiën & verzekeringswezen)
– Circa drie jaar ervaring met schadebeheer auto.
– Interesse voor of kennis van auto’s en vrachtwagens en transportschaden is een pluspunt.
– Het verkeersreglement kennen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht