Gent

Flanders Expo Gent
17 – 18 september 2024

Partners & Federaties

Partners

Experts, sectorfederaties en onderzoekscentra staan voor u klaar met gericht advies. Ze luisteren graag naar uw uitdagingen en noden, en vertalen deze naar oplossingen. Met de ‘Transport & Logistics’ community als klankbord voor dit waardevol kennisplatform.

Supply Chain Masters vzw
portilog

📍Stand: 1023

📍Stand: 1056

VDAB truck- en heftrucksimulator

Welkom bij VDAB, de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding. VDAB is de tewerkstellingsdienst van Vlaanderen. Ontdek of een job als chauffeur iets voor jou is op de stand van VDAB. Want tijdens Transport & Logistics brengt VDAB niet alleen haar heftrucksimulator mee maar ook haar trucksimulator is naar goede gewoonte opnieuw van de partij.

Trends Top

Trends Top is uw one-stop-shop voor actuele bedrijfsinformatie en performante webtools voor financiële analyse, doelgerichte prospectie, geomarketing en salesmanagement. Samen met Transportmedia organiseert Trends Top de Trends Transport & Logistics Gazellen Awards en ontvangen ze u graag op hun stand.

Trends-Tendances Top Transport

📍Stand: 1024

📍Stand: 1015

Mercy Ships

Sinds 1978 maakt Mercy Ships medische en chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten. Met twee grote private ziekenhuisschepen varen wij naar landen waar mensen geen toegang hebben tot betaalbare medische en chirurgische zorg.