Hyperfox haalt €680.000 op in Seed Round Investment
Hyperfox BV

Hyperfox haalt €680.000 op in Seed Round Investment

De Limburgse startup Hyperfox heeft met succes een seed round-investering van 680.000 euro binnengehaald.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De Limburgse startup Hyperfox, met kantoor in Corda INCubator, heeft met succes een seed round investering van €680.000 binnengehaald. De financieringsronde kende bijdragen van LRM (Limburgse investeringsmaatschappij), individuele investeerders en leden van het Hyperfox-team zelf.

Hyperfox: Een revolutie in digitale B2B-stromen
Hyperfox heeft een softwareplatform ontwikkeld dat het mogelijk maakt om snel digitale stromen op te bouwen via hyperautomatisering. Wat hen onderscheidt is de integratie van artificiële intelligentie, waardoor traditionele B2B webshops overbodig worden.

Tom Devos, oprichter en CEO van Hyperfox, legt uit: “Fabrikanten, distributeurs en groothandelaren hebben te maken met professionele klanten, elk met hun eigen specifieke contract met betrekking tot productassortiment en prijsbeleid. Het vertalen van deze ingewikkelde afspraken naar een digitaal bestelplatform bovenop het bestaande ERP-systeem kost bedrijven vaak honderdduizenden euro’s aan maatwerk. Dat is waar Hyperfox om de hoek komt kijken.”

Hyperfox introduceert een gepersonaliseerde laag bovenop ERP. Met AI-tools zoals ChatGPT en chatbots automatiseert het zoveel mogelijk processen tussen een bedrijf en zijn B2B-klanten. Devos: “Ons platform vereenvoudigt het hele bestelproces aanzienlijk, waardoor handmatige bestellingen via telefoon of e-mail tot het verleden behoren. Onze software zorgt voor transparantie voor de klant over de status van de bestelling, vermindert de administratieve last, minimaliseert fouten tijdens de verwerking en verhoogt de verkoop. Met onze ‘foxy AI’ kunnen bedrijven zelfs het aantal back-office medewerkers verminderen.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht