Des processus logistiques optimaux et plus de satisfaction professionnelle chez A&C Systems
CaptureTech

Optimale logistieke processen en meer werkplezier bij A&C Systems

A&C Systems is een toonaangevende distributeur en servicepartner in consumentenelektronica met vestigingen in België (Hoegaarden), Nederland en Frankrijk.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

A&C Systems verdeelt smartphones, laptops, tablets, wearables, accessoires en producten die je aan deze toestellen kan koppelen. Denk aan elektrische steps en smart house toepassingen, bijvoorbeeld. In totaal stelt het bedrijf ongeveer 120 mensen tewerk in België. Daarnaast heeft A&C Systems ook 20 medewerkers in Nederland en 4 in Frankrijk.

“Als Head of Logistics ben ik verantwoordelijk voor alles wat ontvangen, verzonden en geretourneerd wordt en alle administratie die daarbij hoort” vertelt Stany. “Ik streef daarbij naar een optimaal verloop en continuïteit van de logistieke processen onder alle omstandigheden. Toen we een drietal jaar geleden op zoek moesten naar een nieuwe partner voor onze voice picking oplossing was dat dus ook mijn grootste bekommernis.”

Logistieke flows via Voice picking
“De voice picking oplossing was op dat moment al onmisbaar in onze dagelijkse werking”, gaat Stany Wertoy verder.

“We moesten dus een nieuwe installatie implementeren zonder onderbreking van onze activiteiten. Vanzelfsprekend was het budget een tweede belangrijk criterium in onze zoektocht. We hadden een duidelijke budgettering en het was essentieel dat onze partner ons een oplossing kon bieden die mooi binnen die krijtlijnen bleef.

Tenslotte was ook de timing cruciaal. Om de continuïteit te verzekeren, moesten we perfect weten hoe en wanneer de partner zijn oplossing zou uitrollen. CaptureTech garandeerde ons die continuïteit en deed dat bovendien binnen het vooropgesteld budget en de voorziene tijdsspanne.”

Hardware + software = complete optimalisatie
“Initieel waren we alleen op zoek naar voice picking headsets en toestellen. Al snel bleek dat CaptureTech ook de optimalisatie van de nodige software op zich kon nemen. Om een goede connectie met de nieuwe toestellen van Honeywell en met ons WMS en ERP-systeem te maken, ontwikkelde CaptureTech een software met geoptimaliseerd takenpakket met instructies en aansturingen voor onze operatoren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht