La coopération avec CaptureTech permet à la multinationale Terumo de gagner 30% de temps dans le processus de numérisation
CaptureTech

Samenwerking met CaptureTech levert multinational Terumo 30% tijdswinst op in het scanning proces

Mattias Geelen is Continuous Improvement Officer bij Terumo Europe. Hij is verantwoordelijk voor procesoptimalisaties in het logistieke centrum van de internationale medische producent in Genk.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Terumo is een Japanse producent van farmaceutische producten en medisch materiaal. De hoofdzetel voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika en één van de drie Europese productiefaciliteiten zijn gevestigd in Haasrode, bij Leuven. De multinational distribueert zijn producten voor de Europese markt vanuit Genk.

“Ons distributiecentrum in Genk is 30.000m² groot en er werken ongeveer 100 mensen. Daarvan zijn 80 logistieke medewerkers. Zij zorgen voor een correcte verzending van ongeveer 1500 zendingen per dag. Dat gaat over kleine parcelzendingen, maar dat kunnen evengoed volle vrachtwagens zijn. Van hieruit verdelen wij farmaceutische producten zoals onderdelen voor de coronavaccins. Daarnaast vertrekken hier vooral cardiovasculaire materialen en toestellen.

Een complete oplossing
Na een goede eerste indruk besliste Terumo om een bestelling te plaatsen bij CaptureTech voor een compleet nieuwe scanning hardware. Het bedrijf koos voor hand held Zebra MC33 scanners en alle benodigdheden om deze optimaal te kunnen gebruiken.

“CaptureTech stelde ons verschillende merken voor, waar wij uiteindelijk 55 hand held scanners van Zebra uit selecteerden. Daarnaast bestelden we ook de nodige batterijen en stockagekasten met oplaadsystemen. Om vandaag en in de toekomst gezonde werkomstandigheden te kunnen garanderen, vervolledigden we onze bestelling ook met enkele UV toestellen waarmee we de scanners desinfecteren zonder gebruik van chemicaliën. Zo dragen wij met behulp van CaptureTech ook ons steentje bij aan een duurzame economie.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht